Співачка Аріна Домскі вперше розповіла, що стала мамою

Аріна Домскі
Сопрано нового покоління Аріна Домскі у свій день народження вперше розповіла про те, що вона мама. Майже рік артистка приховувала, що народила дівчинку, яку назвала Василиною.

«Я не хотіла говорити про дитину. Вона ще надзвичайно вразлива. Крім того, мені завжди є чим поділитися, крім особистого життя. Але війна все змінила», — поділилася Аріна з Viva.ua.

Аріна розповіла, що саме заради життя дитини виїхала за кордон, коли розпочалася війна, та поділилася останнім фото з мирного життя, на якому посміхалася, та ще місяць назад готувалася до сольного концерту, який так і не відбувся:

«Цей місяць кардинально змінив моє життя, як і багатьох українців. 24 лютого я прокинулася від вибухів і зрозуміла, що почалося найгірше. Я взяла дитину, яка міцно спала, собаку, документи і поїхала до заміського будинку. Шлях у 27 км я пододала майже за 8 годин. Були неймовірні корки на дорогах і паніка. Я не знала, чи встигнемо ми доїхати. Далі переховування в підвалі, обстріл гарматами. Поряд Буча. Відсутність пального робила шанси виїхати з будинку мінімальними. Я не знаю, чи наважилася би я перетнути кордон, якби не божевільний страх за доньку».

Читайте також

«Мої рідні досі під Києвом»: Лобода вперше відкрито заговорила про війну росії проти України

«Мої рідні досі під Києвом»: Лобода вперше відкрито заговорила про війну росії проти України

Україна має великі шанси на перемогу в Євробаченні 2022

Україна має великі шанси на перемогу в Євробаченні 2022

«Я пам’ятаю перший блокпост і чоловіка, який відмовляв мене їхати та благав вертатись і сидіти у підвалі. Материнский інстинкт підказував мені інше. Найбільший страх у мене був за мою дитину, я хотіла зробити все, щоб вона та моя родина були у безпеці. Далі були тисячі кілометрів за кермом», — пригадує Аріна.

Зараз співачка з родиною знаходиться у Німеччині, співпрацює з волонтерами.

«Сьогодні в свій день народження я загадую лише одне бажання — щоб у нас був мир і ми всі повернулися додому, в Україну», — сказала артистка. 

Аріна Домскі стала мамою

Фото: пресслужба

Lookinich
Попередній матеріал

Lookinich створив пісню задля підтримки українців та ЗСУ

BrainStorm
Наступний матеріал

BrainStorm заспівали українською заради відновлення миру

Новини партнерів