Переможець «Танців з зірками» Артур Логай закинув танці і набрав зайву вагу

Артур Логай
Артур Логай зізнався, скільки зайвих кілограмів набрав після шоу «Танці з зірками», та повідомив, що повернувся на танцювальний паркет, але вже в іншому проекті.

Переможець «Танців із зірками», актор україномовного серіалу «Моя улюблена Страшко», головний герой комедійного серіалу «Будинок Бобринських» Артур Логай заінтригував підписників, виставивши сторіз із танцювального залу. Тільки замість його постійної партнерки з танців Ганни Кареліної, актор репетирував із ще однією зіркою шоу Яною Цибульською.

Після кількох місяців перерви актор нарешті знову повернувся до танцювальної зали. Пауза не пройшла безслідно - Артур зізнався, що додав у вазі, але найближчим часом має намір надолужити.

«Після фіналу «Танців з зірками» і перестав танцювати, якраз треба було закрити деякі робочі моменти, поїхав із сім'єю на відпочинок. 2,5 місяці без танців та +7 кілограмів. Тепер думаю, що вони підуть швидше, — каже Логай. — Я думав, що вже багато забув, але виявляється, що все тіло пам'ятає. Було дуже дивно танцювати без Ані, але Яна швидко знайшла до мене підхід. Вона вимогливий і жорсткий тренер, адже у нас має вийти крутий результат. Зізнаюся, що раніше я ніколи не танцював, і цього разу я вийду на паркет один. Це буде несподівано для глядачів, я обіцяю».

Читайте також

Ідеальна жінка: 52-річна Кейт Бланшетт вразила шикарною фігурою у спокусливій сукні

Ідеальна жінка: 52-річна Кейт Бланшетт вразила шикарною фігурою у спокусливій сукні

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов розповів про стосунки з дружиною

Зірка серіалу «Спіймати Кайдаша» Григорій Бакланов розповів про стосунки з дружиною

Актор поки що не розкриває карти, для якого проекту чи серіалу знову повернувся до зали. Нагадаємо, що для зйомок у серіалі «Дім Бобринських» Артур навчався фехтування, кінної їзди та брав уроки французької. А поки щопідписники в Інстаграм здогадуються, що Логай хоче взяти участь в одному з гучних танцювальних шоу.

Артур Логай танцует

Фото: пресслужба

Оля Цибульська
Попередній матеріал

«Я могла купити квартиру в Києві»: Оля Цибульська – про те, як їй пропонували стати «інфоциганкою»

Аліна Паш
Наступний матеріал

Аліна Паш поставила крапку у питанні Криму та власного весілля

Новини партнерів