«Я могла купити квартиру в Києві»: Оля Цибульська – про те, як їй пропонували стати «інфоциганкою»

Оля Цибульська
Звабила одруженого і висміяла «інфоциган»: все, що вам потрібно знати про новий кліп Олі Цибульської на пісню Prosecco.

Оля Цибульська знову здивувала прихильників і презентувала провокаційний кліп на пісню Prosecco рівно через два роки після релізу хіта. Нижче 3 цікавих факти, які вам просто необхідно знати про неочікувану прем’єру.

1. Один з головних меседжів кліпу - іронія над так званими “інфоциганами” - продавцями безглуздих марафонів в соціальних мережах і мисливцями за легкою наживою. В кліпі Оля постає в ролі гуру, яка проводить VIP-курс зі зваблення за допомогою ігристого. Цибульська зізнається, що сама була за крок від того, аби вступити в ряди інфоциган.

“Мені пропонували провести власний марафон за дуже заманливі кошти. Я могла би купити собі ще одну квартиру в Києві. Але вчасно зрозуміла, що це фігня і повна зрада своєї аудиторії. Я б сама плюнула в пику всім, хто намагається нажитися на чужих слабкостях і комплексах” - прокоментувала Оля, посилаючись на скандальне інтерв’ю головної інфоциганки мережі - Олени Бліновської.

Читайте також

Містер Біг із «Сексу у великому місті» привітав Олю Цибульську з днем народження: відео

Містер Біг із «Сексу у великому місті» привітав Олю Цибульську з днем народження: відео

2. Між релізом пісні Prosecco і прем’єрою кліпу на неї пройшло рівно два роки - пісня побачила світ в лютому 2020 року, ще до пандемії. Цибульська не приховує - спочатку не ставила на трек великих ставок і лише з часом зрозуміла, що кліп просто необхідний. В цьому її запевнили кілька факторів.

“По-перше, ця пісня - справжній гімн п’ятниці і дівчачих вечірок. Вже протягом двох років в кінці робочого тижня мене закидують позначками в інста кицьки, які під неї вриваються в вихідні. По-друге, найбільша німецька платформа нової музики Colors назвала трек Prosecco одним з кращих релізів тижня в світі. Це перший україномовний трек в їх підбірці” - поділилась радістю Цибульська

3. Крім самої Цибульської, окремі ролі в кліпі зіграли і інші улюбленці українського глядача. Головний любовний інтерес - теле- і радіоведучий Андрій Чорновол, заможна дама без комплексів - акторка Ірина Гатун, а харизматична учениця - блогерка Даша Євтух.

“Я довго казав “ні”, що я одружений, але вона мене звабила і затягла в свій кліп. Не міг я більше казати їй “стоп”, - жартує виконавець головної чоловічої ролі і за сумісництвом давній друг Олі Андрій Чорновол.

Разом з кліпом Цибульська також представила прихильникам мультисингл з реміксами на улюблений хіт Prosecco.

Автори кліпу — команда Divergent, вже відома своїми скандальними соціальними проектами. Минулого року вони налисо побрили Jerry Heil, аби привернути увагу до хейту, підняли тему жінок у політиці через відверту фотосесію Юлії Мендель і вивели 16 історій про домашнє насильство на найбільший екран Європи в співпраці з МВС України.

Про кліп

  • Локації: казино, Національний художній музей України
  • Актори: 11 людей
  • Тривалість зйомок: 15 годин
  • Використано фейкових грошей: $100 000

Оля Цибульская

Фото: пресслужба

Kalush Orchestra
Попередній матеріал

Kalush Orchestra представлятиме Україну на Євробаченні? Нова заява Суспільного

Артур Логай
Наступний матеріал

Переможець «Танців з зірками» Артур Логай закинув танці і набрав зайву вагу

Новини партнерів