Містер Біг із «Сексу у великому місті» привітав Олю Цибульську з днем народження: відео

Містер Біг
Голлівудська зірка, Містер Біг із культового серіалу «Секс у великому місті» записав відео для Олі Цибульської.

Кріс Нот, який зіграв роль чоловіка Керрі Бредшоу у легендарному серіалі «Секс у великому місті», записав зворушливе відеозвернення до Олі Цибульської та запросив співачку приїхати до Нью-Йорка. Оля зізнається, що досі не може повірити в це.

14 грудня свій 36-й день народження святкує співачка та телеведуча Оля Цибульська. На честь свята команда зірки підготувала для неї справді шокуючий сюрприз.

Цибульська ніколи не приховувала – вона давня шанувальниця серіалу "Секс у великому місті" і обожнює все, що з ним пов'язано. Виявилося, що саунд-продюсер американського лейблу, з яким співпрацює Оля, не лише має відношення до серіалу, а й дружить із виконавцем однієї з головних ролей – Крісом Нотом. Саме представник лейбла показав Крісу кілька Оліних кліпів напередодні її дня народження.

Читайте також

Голлівудський актор опинився під враженнями і не просто передав Олі вітання, а й вирішив записати їх особисто. Містер Біг надіслав велике відеопривітання, в якому розсипався в компліментах Цибульській.

"Я чув, що ти готуєш кліп на пісню Prosecco. Приїжджай до Нью-Йорка, у мене є свій рок-н-рол бар. Хочу, щоб ти там заспівала. А ми всі посипатимемо тебе пелюстками троянд. Ти розірвеш світ!" - сказав Кріс.

"Я дуже хотів би приїхати в Україну на твій концерт. Забув сказати: з днем ​​народження, бейбі", - додав екранний чоловік Сари Джессіки Паркер наприкінці, відправляючи іменинниці Цибульської повітряний поцілунок.

Для перегляду відео гортайте праворуч:

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Оля Цибульська (@cybulskaya)

Пісня Prosecco не вперше виводить Олю на світовий рівень. У 2020 році найбільша міжнародна платформа нової музики Colors Studios назвала трек одним із найкращих релізів тижня у світі. З того часу співачка веде переговори про співпрацю з кількома світовими лейблами.

Крис Нот

Нагадаємо, що напередодні, 9 грудня, вперше за 17 років, відбулася довгоочікувана прем'єра продовження серіалу "Секс у великому місті" під назвою "І просто так". Сіквел викликав особливий резонанс саме через Містера Біга - героя Кріса Нота, з яким відбувається драматичний сюжетний поворот у першій серії.

Фото: прес-служба

Історичний момент: гурт KAZKA створив власну валюту
Попередній матеріал

Історичний момент: гурт KAZKA створив власну валюту

Даша Астаф’єва
Наступний матеріал

Даша Астаф’єва після розриву з нареченим розповіла про стосунки з Дурнєвим

Новини партнерів