«Плануємо п'яте весілля»: Наталка Денисенко знову виходить заміж за Андрія Федінчика

Наталка Денисенко
Як вам початок 4 сезону «Папаньок»? Так, Сашко справді одружився з Танею й тепер на законних підставах вливатиметься у роль тата. А Наталка Денисенко офіційно стала дружиною Андрія Федінчика як у житті, так і на екрані.

Чи складно грати кохання з власним чоловіком? Ми докладно розпитали в акторки.

Наприкінці 4 сезону «Папаньок» усі були заінтриговані питанням: хто ж ховався під фатою нареченої Сашка? І ось уже у новому сезоні всі карти розкрито – наш герой обрав Таню! На доказ правдивості усієї цієї історії глядач побачив навіть ексклюзивні кадри з весілля Тані та Саші. Цікаво, що це не спеціальна постановка, а одне з реальних весіль наших акторів: Наталки Денисенко та Андрія Федінчика. А їх у пари було 4!

"Це кадри з нашого першого головного весілля, яке було на Мальдівах. 1 квітня у нас річниця, і ми організували собі таке свято – дуже хотіли відзначити саме там, – ділиться подробицями Наталка Денисенко. – Друге весілля у нас було вже у Києві, на фестивалі весільних церемоній. Його організували для нас наші друзі, і ми дуже весело з ними відзначили. Третє весілля традиційне – у РАЦСі, ресторані та з нашими батьками. Теж дуже цікаво вийшло. І четверте ми відсвяткували минулого року, на нашу річницю. Мені дуже хотілося зробити весільну фотосесію на яхті, і Андрій спитав: а нас розписуватимуть? Я домовилася про це, і так у нас відбулося четверте весілля. Було круто, мені дуже сподобалося!"

Наталка Денисенко и Андрей Фединчик

Організовувати весілля в сім'ї Наталки та Андрія – це вже справді гарна традиція, яка не думає закінчуватися! Акторка зізналася нам, що замислюється про п'яте весілля зі своїм чоловіком!

"Плануємо п'яте весілля. І я вже сказала Андрієві, що дуже хочу. Він поки що погоджується, - сміється Наталка. – Але коли воно відбудеться – поки що точно не знаю. Попередні наші були під відчуття, а не під конкретну дату. Можливо, п'яте відзначимо на річницю. А можливо, коли матимемо можливості та спільне бажання".

Читайте також

Ну а поки що потрібно дізнатися, як розвиватимуться події у 4 сезоні «Папаньок». Адже стосунки Сашка та Тані вийдуть на перший план, і наша пара пройде через безліч традиційних сімейних випробувань.

"Це не перший проект, де ми з Андрієм граємо чоловіка та дружину, будучи насправді чоловіком і дружиною. Тому мені було дуже комфортно та цікаво", - підсумувала Наталка.

Наталка Денисенко и Андрей Фединчик

Фото: пресслужба

Atlas Weekend
Попередній матеріал

Неочікувано! Фестиваль Atlas Weekend змінив назву

Вакарчук
Наступний матеріал

Вакарчук розповів про зміни в особистому житті: «Я дуже щасливий, що в мене є син»

Новини партнерів