Неочікувано! Фестиваль Atlas Weekend змінив назву

Atlas Weekend
А також презентував новий фірмовий стиль.

1 лютого 2022 найбільший фестиваль у Східній Європі презентував новий фірмовий стиль та змінив свою назву: відтепер Atlas Weekend стає фестивалем Atlas. Організатори пояснюють, що причин для зміни назви було декілька.

По-перше, використовувати слово “weekend” вже неактуально, адже фестиваль переріс позиціонування “фестиваль вихідного дня”. У минулому році він тривав цілий тиждень, а в 2022 буде проходити протягом п'яти днів.

По-друге, і артисти, і відвідувачі у розмові та в соціальних мережах вже давно використовували назву “Atlas”, адже так значно коротше і простіше.

По-третє, на це рішення також вплинула тенденція до мінімізації і простоти.

Читайте також

Корпорація Apple подала до суду на українського режисера

Корпорація Apple подала до суду на українського режисера

Улюблений артист Елтона Джона та Еда Ширана вперше виступить в Україні: до Києва їде Khalid

Улюблений артист Елтона Джона та Еда Ширана вперше виступить в Україні: до Києва їде Khalid

“З кожним роком ми розвиваємось і стаємо більш масштабними. Ми давно зрозуміли, що переросли weekend-ний формат, який був на початку. Ми продовжуємо будувати музичну історію в Україні і плануємо це робити ще крутіше, ніж раніше. Разом із назвою, ми також змінюємо візуальне оформлення. Цього року зупинились на стилістиці коміксів”, – коментує засновник та генеральний директор фестивалю Дмитро Сидоренко.

Нагадаємо, цього року фестиваль Atlas відбудеться з 6 по 10 липня 2022 року у Києві на ВДНГ. За традицією, в перший день фестивалю вхід буде вільний для всіх. Цього року на фестивалі заграють: Twenty One Pilots, Placebo, alt-J, Yungblud, Two Door Cinema Club, Apocalyptica, Alma, Within Temptation, Tom Grennan, Guano Apes та багато інших, чиї імена організатори анонсують згодом.

Atlas Weekend

Фото: пресслужба

Притула
Попередній матеріал

Притула проти Приходько: стали відомі імена зіркових гостей шоу «Ігри талантів»

Наталка Денисенко
Наступний матеріал

«Плануємо п'яте весілля»: Наталка Денисенко знову виходить заміж за Андрія Федінчика

Новини партнерів