Притула проти Приходько: стали відомі імена зіркових гостей шоу «Ігри талантів»

Притула
Телеканал «Україна» продовжує розкривати імена знаменитостей, які у новому розважальному шоу «Ігри талантів» за всесвітньо відомим форматом Game of Talents компанії Fremantle допомагатимуть гравцям розгадувати приховані таланти українців.

Однією з таких пар стане популярна співачка Анастасія Приходько та зірковий ведучий Сергій Притула. За лаштунками артисти розповіли, якими відчуттями керуватимуться у цікавій грі та з якими складнощами зіткнулись на знімальному майданчику. 

Шоу «Ігри талантів» збере в одному місці українців, які мають сміливі та корисні мрії, на реалізацію яких потрібні гроші. У кожному випуску гравці боротимуться за 150 тисяч гривен, розгадуючи приховані оригінальні таланти 11 незнайомців. Зробити це досить непросто, адже продюсери шоу підготували цікаві головоломки і загадки, щоб максимально заплутати гравців. Тому учасникам допомагатимуть зіркові гості, які змінюватимуться в кожному ефірі. Одними з таких будуть Анастасія Приходько та Сергій Притула. Зірки націлені на перемогу для своїх партнерів, а от кому вдасться дійти до фіналу і, можливо, отримати головний приз – стане відомо незабаром.

«Я вперше беру участь у шоу такого формату, зізнаюсь, це досить непросто! Нам запропоновані певні категорії талантів, з якими ми не знайомі, я навіть не до кінця розумію деякі терміни – у цьому основна складність. І, чесно кажучи, мене це дещо обурює, адже я є справжнім гравцем – обожнюю всілякі ігри, азарт, активність! Тому зроблю все, щоб наша команда перемогла!» – розповіла співачка Анастасія Приходько.

Анастасія Приходько

Для Сергія Притули назви деяких талантів теж виявились загадкою, однак головною складністю ведучий назвав партнерство – гравці приходять у шоу для реалізації найбільшої мрії, а будь-який неправильний крок може стати фатальною помилкою на шляху до неї.

«Я мав досвід роботи у різних проєктах, де треба було користуватись логікою та інтуїцією. Та сам не грав, ба більше – навіть уявити себе не міг у цій ролі. Проте сподобався формат, і ось я тут. Зізнаюсь, грати непросто – підказки не завжди відповідають баченню, до того ж на тобі лежить відповідальність за учасника», – поділився ведучий Сергій Притула.

А хто ще з українських знаменитостей візьме участь у шоу «Ігри талантів» і які складнощі їм доведеться пройди заради перемоги, стане відомо зовсім скоро.

Як повідомлялося раніше, ведучим шоу став DZIDZIO. Згідно з правилами проєкту, у кожному епізоді змагаються дві команди телеглядачів, допомагатимуть яким українські знаменитості. Гра проходить у три раунди, в яких можна заробити 150 тисяч гривень. Команда, чиє «шосте чуття» або тверезий розрахунок виявляться сильнішими, стає переможцем і забирає грошовий приз.

Читайте також

14-летний вокалист с оперным голосом прокомментировал свою победу в шоу «Україна має талант»

14-летний вокалист с оперным голосом прокомментировал свою победу в шоу «Україна має талант»

Тіна Кароль і Юлія Саніна стануть зірковими учасниками шоу «Ігри талантів»

Тіна Кароль і Юлія Саніна стануть зірковими учасниками шоу «Ігри талантів»

Фото: пресслужба

Руслан Сенічкін
Попередній матеріал

Зірковий холостяк Руслан Сенічкін показав улюблених жінок

Atlas Weekend
Наступний матеріал

Неочікувано! Фестиваль Atlas Weekend змінив назву

Новини партнерів