Стася Ровінська зі сльозами на очах прокоментувала провокаційний пост Сніжани Єгорової про Путіна

Стася Ровінська
Стася Ровінська розповіла про важкі стосунки з мамою.

26 січня акторка та ведуча Сніжана Єгорова опублікувала пост у Фейсбук, у якому написала, що підтримує країну-агресора Росію на чолі з Путіним та засуджує дії України. Цей пост викликав резонанс у соцмережі та в українських ЗМІ.

Телеведуча Стася Ровінська, старша донька Сніжани Єгорової, змушена була висловити свою думку з цього приводу, та опублікувала пост-реакцію у соцмережі. А наступного дня у прямому ефірі «Твій день» на 1+1 висловила свою позицію.

«Це історія, яку не хочеться згадувати. Для мене це дуже болюче. Але історія ця скоріше не тільки про мене, а й про інших українців, у яких в сім’ях виникають подібні ситуації в стосунках», — сказала Ровінська.

Колега Ровінської Костянтин Грубич підтримав її в ефірі та розповів, що і в його родині виникла така ситуація — він не спілкується з двоюрідними братами з Луганщини саме через різні категоричні політичні позиції.

«Я б ніколи не написала чи не сказала публічно того, що може дискредитувати мою маму, якою б вона не була. Все одно вона залишається моєю мамою. Але вчора трапилася історія, яка, як мені здається, дуже показова. Мене зрозуміють інші мами. Я сама мама трьох дітей. Вчора, забираючи свого сина з садочку, тато однієї дитини сказав мені: «Ви ще не в Росії? Чого ще не поїхали?». Я навіть спочатку його не зрозуміла. А потім вихователька сказала: «Може, ви не будете водити свого сина до садочка поки все не минеться?»

Я — не моя мама. У мене є своя родина — мій чоловік, мої власні діти. І я несу за них відповідальність. Ми всі живемо тут. І я не хочу, аби вони чогось боялися. Ми підтримуємо Україну всі роки, поки триває війна. Я мусила зробити цей пост, аби захистити їх. І вголос чітко сказати про мою і нашу позицію. Дякую за підтримку друзям і колегам. Хай буде мир в Україні», — заявила у прямому ефірі «Твій день» Стася Ровінська, ледь стримуючи сльози.

Стася Ровінська

У соцмережі пост Стасі Ровінської підтримало багато друзів та колег:

Марічка Падалко: «Стася, сильна заява! Сил тобі!».

Соломія Вітвіцька: «Обіймаю».

Наталка Денисенко: «Стася, не дивлячись на позицію твоєї мами — вона тебе любить. Жаль, але ми нічого не можемо зробити з рухом інших. Підтримую тебе. Тримайся».

Костянтин Грубич: «Стась! Бог наділив Людину правом вибору. Інколи найпростіший крок не туди, може призвести до фатальних наслідків. Ти зараз ще раз зробила СВІЙ ВИБІР. Чесно і як на сповіді. Не кожному це під силу. Я за тебе. А про маму… Вона нею буде для тебе без будь-якого вибору. Бо не ти її обирала, а Той, хто це зробив, розсудить. Обнімаю і пишаюся тобою, МАМА з великої літери!»

Анжеліка Рудницька: «Сонечко! Думала про тебе сьогодні, коли зважувала: писати чи ні пост про Сніжану… Мама — завжди мама. За неї болить серце. Обнімаю тебе і дякую за твою позицію і виваженість. Хай буде мир в Україні, в головах, в душах, в родинах, у світі».

Стася Ровінська

Фото: пресслужба

Богдан Юсипчук
Попередній матеріал

Оце так красуня! Актор і ведучий Богдан Юсипчук вперше показав свою дівчину

Бен Аффлек і Ана де Армас
Наступний матеріал

Ексзакохані Бен Аффлек та Ана де Армас в еротичному трилері «Глибокі води». Відома дата прем’єри

Новини партнерів