Віщі сни і польоти над мегаполісом у новому кліпі екс-учасниці шоу «Голос країни» Наташі Гоголь

Наташа Гоголь
Українська співачка, екс-учасниця / тренер вокального проєкту «Голос країни» Наташа Гоголь презентує свій новий музичний кліп на композицію «Начинаю привыкать». Режисером нового чуттєвого відео виступив кліпмейкер Сергій Ткаченко.

Історія розповідає про дві закохані, рідні душі, які у великому мегаполісі шукають, чекають та знаходять одна одну. Особливістю цього відео є компонент містичності та чарівності в історії його створення. Наташа Гоголь часто бачить віщі сни та саме зі сновидінь черпає нові ідеї для своєї творчості. Завдяки такій особливості підсвідомості у співачки під подушкою завжди лежить блокнот з ручкою, щоб записувати побачені ідеї та образи.

«Я чітко пам’ятаю, як пів року тому мені наснився сон, в якому я літала над землею і поруч зі мною була кохана людина. Я записала всі пережиті почуття у блокнот, але більше нікому про сон не розповідала. «Начинаю привыкать» — для мене особлива пісня, яка стане перлиною нового музичного альбому. Саме з нею у мене асоціюється початок нового творчого шляху. Мені хотілося, щоб кліп на цю композицію став короткометражною історією красивого, піднесеного кохання. Ми довго шукали режисера. Але коли я почула ідеї Сергія Ткаченка про польоти над землею, то зрозуміла, що саме він зможе втілити мій сон у реальність»,— ділиться Наташа Гоголь.

Реалізувати задуману візуалізацію польотів було не так легко. У зйомці були задіяні спеціальна робототехніка, колекція страхувальних атрибутів та ціла команда техніків, завдяки яким Наташа піднялася на висоту понад 6 метрів та літала над землею більше ніж чотири години, втілюючи задумані режисером кадри. Одними з головних труднощів стали пронизливий холод та болючі відчуття в тілі від фіксувальних і страхувальних тросів, що забезпечували політ.

Усього у зйомці було залучено чотири локації. Знімальний процес тривав понад добу — 26 годин. Більшу частину часу Наташа Гоголь провела на відкритому повітрі, де трималася температура лише +2 градуси тепла. У білосніжному вбранні, ніби Маргарита з відомого роману Булгакова, Наташа практично весь знімальний день провела «між небом і землею», бездоганно впоравшись зі своєю роллю.

«Коли мене підняли в небо і ми почали знімати мій політ, я відчула чітке дежавю. Ніби опинилася у власному сні. Наша підсвідомість і наша душа знають більше, ніж ми, і подібні дивовижні збіги й справді окриляють. Вони доводять, що я йду правильним шляхом», — ділиться емоціями співачка.

Маколей Калкін
Попередній матеріал

Зірка фільму «Сам удома» Маколей Калкін вдруге одружується

Богдан Юсипчук
Наступний матеріал

Оце так красуня! Актор і ведучий Богдан Юсипчук вперше показав свою дівчину

Новини партнерів