Спа-релакс або екстрим: зірки розповіли, чим варто зайнятись на відпочинку в Карпатах

Яремче
Артисти розповіли, що їх захоплює та надихає під час зимового відпочинку.

Для наших зірок стало доброю традицією на різдвяні свята вирушити до Карпат. Щороку в Яремче на фестиваль української культури Winter Romantik Fest приїжджають не лише туристи, а й відомі артисти. Цієї зими Олег Собчук («Скай»), Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, Віктор Павлік, Ольга Сумська і Віталій Борисюк, Наталія Бучинська, Людмила Барбір, Руслан Сенічкін зупинилися в своєму улюбленому Romantik Spa Hotel.

«З кожним роком Яремче стає все більш потужним та різноманітним курортом, — розповів господар затишного готелю Romantik Spa Hotel Іван Гаврон. — Зараз це місце навіть ще популярне, ніж за радянських часів. Готельний, ресторанний бізнес та сервіс загалом постійно розвиваються, зокрема і в нашому готелі. Тут можна чудово відпочити, насолодитись термальними басейнами, смачною кухнею, лаунж-зоною, соляною кімнатою та багатьма іншими видами розваг. Вже відкрито концерт-хол на тисячу місць, де проходять концерти, конференції, великі конгреси».

Що ще варто робити в Яремче під час зимового відпочинку — розповіли зірки українського шоу-бізнесу.

Олег Собчук

Опинившись у Карпатах, співак радить піти в спа — релаксувати, розчинити у теплій термальній воді всю напругу. Олег Собчук зустрів Різдво-2022 в колі сім’ї — дружини Марії та двох дітей.

«Це наш перший досвід такого відпочинку, і чесно можу сказати, що я дуже вражений. Дружина не товчеться на кухні, не втомлюється, не готує, а ми просто смакуємо. На Різдво спробували не 12 страв, а напевно всі 42, і це було дуже смачно. Всі діти щасливі, ми класно проводили час — басейн, їжа, святкування, концерти, спілкування, нові знайомства, багато друзів, — розповів артист. — Одного ранку я прокинувся, вийшов на балкон і вдихнув цю карпатську красу. Класне чисте повітря, гарна погода — сонце, багато снігу, дерева всі білі. Справжня зимова казка!

В басейні під відкритим небом перепади температур не відчуваються, там тепла вода і чисте повітря, потім можна піти в сауну або аромакімнату, просто супер. Варіантів маса, є з чого вибрати».

Руслан Сенічкін

Приїжджаючи до Карпат, Руслан Сенічкін ні хвилини не сидить у номері готелю. За винятком першого дня, коли ведучий відсипається, а вже після того веде активний спосіб життя. Зазвичай Руслан ходить у гори — піднімається на Маковицю біля Яремче і часто робить це в компанії друзів. Цьогоріч з ним була колега-телеведуча Людмила Барбір. Незважаючи на морозну погоду, вони все одно піднялися на гору і милувалися засніженими Карпатами. Це досить екстремальне дозвілля, але ведучий не боїться навіть узимку здійснювати 2-3-годинні заходи в гори.

Також під час відпочинку в Яремче Руслан Сенічкін полюбляє адреналіновий драйв на атракціоні банджі-джампінг над водоспадом. А після такого екстриму можна розслабитись у басейні.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Арсен Мірзоян жодного дня не може прожити без спорту. В Карпатах він завжди тренується на вулиці: бігає та гуляє на свіжому повітрі, бо саме кисень має для нього велике значення.

«Змусити себе щодня виходити на пробіжку — це така собі боротьба з лінню. Але тут мене дуже заохочувало гірське повітря. Увійшовши в такий графік, головне не перенавантажувати себе, тому іноді паузи треба брати. В Яремче ми навіть дозволяємо собі заблукати у горах, постійно відкриваємо якісь нові місця, минулого року відкрили два водоспади, яких не було на гугл-картах, а потім з’явились», — розповів Арсен.

Подружжя багато часу проводить з дітьми — вони катаються на санчатах, ліплять снігову бабу, а цього разу зліпили гуцула з вусами. «Люди в Інстаграмі сказали, що вийшов Зібров», — жартує співак.

Окрім активностей на свіжому повітрі, Тоня Матвієнко з доньками насолоджувалась релаксом в аромакімнаті і пила карпатські чаї на травах.

Наталія Бучинська

Співачка Наталія Бучинська радить усім спробувати гуцульскую кухню. Цього разу під час відпустки в Яремче артистку настільки вразили солодкі пампушки, що вона попросила шеф-кухаря ресторану навчити її готувати цей колоритний десерт. І зазначила — таку страву іноді варто собі дозволяти, забувши про калорії.

«Це для схуднення, — жартома каже Наталія. — Вони шалено смачні. Я прийшла на кухню ресторану і попросила навчити мене пекти ці пампушки. Здається, вийшло. Із зимових західноукраїнських страв я полюбляю вареники, борщ, холодець, бурячок з хріном, оселедець. Я ж справжня українка і люблю українські страви, а їх існує дуже багато».

Артистка розповіла, як підтримує хорошу форму під час свят. Так, Наталія дотримується харчування маленькими порціями, а іноді практикує інтервальне голодування.

«Є різні способи харчування, щоб підтримувати себе у формі. Наприклад, вживати їжу дрібними порціями не більше 350 грамів. Або інтервальне голодування, коли з першої до шостої можна їсти все, а з шостої до першої робити паузу. Це справді працює, — зазначила співачка. — Звичайно, має бути спорт. Я люблю кардіотренування і вправи на тренажерах. Але головний секрет у тому, щоб вірити, що ти схуднеш. Захотіти і просто повірити. З легкістю, без напруги! Треба розслабитись і уявити, як ти потихеньку приходиш в ту форму, яку хочеш мати. Це ніяка не магія. Перевірено!»

Отже, який би спосіб відпочинку в Карпатах ви не обрали — бажаємо на всі 110% насолодитись цим напрочуд казковим місцем. Яремче чекає на вас!

Читайте також

Віктор Павлік з дружиною, Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян з дітьми: як зірки відпочили в Карпатах

Віктор Павлік з дружиною, Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян з дітьми: як зірки відпочили в Карпатах

Фото: прес-служба, особистий архів зірок

Дмитро Комаров
Попередній матеріал

Стало відомо, до якої країни поїхав Дмитро Комаров, щоб зняти новий сезон «Світу навиворіт»

Віктор Бронюк
Наступний матеріал

Соліст гурту «ТІК» Віктор Бронюк відпочив із дружиною на Карибах

Новини партнерів