Віктор Павлік з дружиною, Тоня Матвієнко й Арсен Мірзоян з дітьми: як зірки відпочили в Карпатах

фест
На Різдво-2022 в Яремче зірки українського шоу-бізнесу здивували несподіваними дуетами, а також приготували кутю з оригінальними інгредієнтами — бренді, перцем та корицею.

У курортному карпатському місті Яремче десятий раз поспіль зірки зібралися, щоб відзначити Різдво. Фестиваль Winter Romantik Fest, організатором якого є Romantik Spa Hotel, пройшов в абсолютно новому концертному залі на 1000 місць. Цього року на зимовий фестиваль у Карпати прибули співаки Олег Собчук (гурт «Скай»), Арсен Мірзоян та Віктор Павлік, актриса Ольга Сумська та актор Віталій Борисюк, співачки  Тоня Матвієнко й Наталія Бучинська, також телеведучі «Снідакну з 1+1» Людмила Барбір та Руслан Сенічкін.

Читайте також

У новому концертному залі артисти дали сольні концерти, а 6 та 7 січня відбулися великі святкові програми за участю  всіх зірок. На сцені були презентовані несподівані дуети — першим з них став дует Ольга Собчука та телеведучого Руслана Сенічкіна. Разом вони заспівали пісню «Легковажна» та зірвали шквал аплодисментів. З’ясувалося, що це улюблена пісня телеведучого з репертуару гурту «Скай». Глядачі були в захваті від дуету, адже у Руслана, виявляється, непоганий голос.

Наступним дуетом стала народна пісня «Добрий вечір тобі», котру заспівали Тоня Матвієнко та Олег Собчук. Ще ним дуетом стала пісня Арсена Мірзояна «Іграшкова зброя», котру він виконав з Олегом Собчуком.

Цього року зірки традиційно змагалися за звання найкращого кулінара та найсмачнішу кутю. Як це було минулого року — читайте тут. У 2022 році завдання ускладнилося тим, що до куті потрібно було додати нетрадиційний елемент. Ользі Сумській випало додати до куті кардамон та корицю: «Нічого страшного, — засміялась актриса. — Кориця не зіпсує нашу кутю, а тільки подарує особливого шарму». 

Наталі Бучинський випало додати до куті бренді, Руслану Сенічкіну та Людмилі Барбір — чорного перцю, а Тоні Матвієнко та Арсену Мірзояну — сушені вишні. «Наша кутя в родині завжди була дещо водяниста, не солодка, тому що ми не додавали мед, узвар чи цукор, а от мак потрібно було добре потерти, щоб він пустив молочко», — розповіла Тоня Матієнко.

Найсмачнішою гості визнали кутю Наталі Бучинської. «Ми перемогли напевне тому, що наша кутя була не тільки з бренді, а ще й з любов’ю. Мені допомагали готувати на сцені кутю молода пара — хлопець та дівчина. Вони нещодавно побралися, може тому у нас приготування відбулося з великим почуттям та теплом. Я особисто дуже люблю кутю — на Різдво вона неймовірно смачна та особлива», — сказала Наталія Бучинська.

«Сьогодні ми можемо сказати, що Карпати зазвучать по-новому, — розповів засновник фестивалю Winter Romantik Fest та власник Romantik Spa Hotel Іван Гаврон. — Адже на Новий рік та Різдво ми відкрили сучасний та комфортний концерт-хол з найсучаснішим звуком та світлом. Віднині тут будуть проходити великі концерти та вистави. Концертний хол може працювати у режимі конференцій та конгресів, як всеукраїнського формату, так і міжнародного».

На фестивалі також відбувся аукціон в рамках проекту «Врятуймо скарби разом». Реставратор та автор проекту Валерій Твердохліб представив три реставровані ікони, за які вдалося зібрати 154 000 гривень.

«На аукціоні представлені хатні ікони 19 століття, — каже автор проекту Валерій Твердохліб. — Тобто ці ікони пережили дві світові війни і з історичної та мистецької точки зору мають велику цінність. Всі твори мають сильну енергетику». Найдорожчим став лот святий Миколай, якій був проданий за 80 тисяч гривень. Ці кошти підуть на реставрацію та поновлення колекції Івано-Франківського краєзнавчого музею.

Фото: прес-служба

Оля Полякова і Dzidzio презентували новорічну комедію «Зірки за обміном»
Попередній матеріал

Оля Полякова і Dzidzio презентували новорічну комедію «Зірки за обміном»

кіно
Наступний матеріал

Допрем’єрний показ фільму «Кінгс Мен»: як це було

Новини партнерів