Меган Фокс виходить заміж за Колсона Бейкера

Меган Фокс
31-річний музикант Колсон Бейкер, відомий як Machine Gun Kelly, зробив пропозицію своїй коханій, 35-річній акторці Меган Фокс. Дівчина відповіла реперу «так».

Щасливою новиною про заручини Меган Фокс поділилася на своїй сторінці в Instagram. Зірка опублікувала відео романтичного моменту пропозиції руки та серця під деревом баньян. Бейкер став на одне коліно і подарував коханій обручку, зроблену за ексклюзивним дизайном. А ще, за словами акторки, заручини вони скріпили кров'ю.

«У липні 2020 року ми сиділи під цим баньяном і просили про магію. Ми не звертали уваги на біль, з яким ми мали зіткнутися разом за такий короткий, божевільний проміжок часу. Не підозрювали про те, якої роботи та жертв вимагатимуть від нас стосунки. Ми були сп'янілі від кохання. І ось через півтора роки, пройшовши разом через пекло і посміявшись разом більше, ніж я коли-небудь могла собі уявити, він попросив мене вийти за нього заміж. І так само, як у всіх попередніх і всіх майбутніх життях, я сказала "так". А потім ми випили кров одне одного», – написала Меган Фокс в Інстаграм.

Читайте також

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Machine Gun Kelly замовив обручку у ювеліра Стівена Вебстера. Прикраса символізує злиття двох душ і виглядає як серце з двох половин – смарагду (за гороскопом це камінь Меган Фокс) та діаманта (камінь Колсона Бейкера).

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by the Blonde Don (@machinegunkelly)

Для 31-річного музиканта це перший шлюб, а Меган Фокс вже була одружена з актором Браяном Остіном Гріном, у шлюбі з яким народила трьох дітей.

Меган Фокс и Колсон Бэйкер

Меган Фокс и Колсон Бэйкер

Фото: Getty Images

Джейсон Момоа і Ліза Боне
Попередній матеріал

Джейсон Момоа і Ліза Боне розлучаються після 16 років стосунків

холостяк 12
Наступний матеріал

Топ-3 правила життя нового Холостяка Алекса Топольського

Новини партнерів