«Сиджу і плачу»: Леся Нікітюк зізналася, що отримує по 100 подарунків щодня

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк — про незвичайні новорічні подарунки.

Ведуча Нового каналу зробила подарунок українським стартаперам – у своїх соцмережах вона безкоштовно розповідає про товари блогерів-бізнесменів. Деякі з них дивують, деякі вражають до глибини душі

Коли Леся Нікітюк оголосила про новорічну акцію на підтримку малого бізнесу, вона навіть уявити не могла, скільки людей захоче надіслати їй свої товари для оглядів у соцмережах. Щодня ведуча шоу «Хто зверху?» і реаліті «Пара на мільйон» отримує в середньому по 100 посилок і до ночі знімає розпакування, щоб встигнути все показати.

Читайте також

Участница шоу «Маска» Вера Брежнева рассказала, как встретит Новый год: «Мы поменяли все традиции»

Участница шоу «Маска» Вера Брежнева рассказала, как встретит Новый год: «Мы поменяли все традиции»

Зірка «Сватів» Анна Кошмал розповіла, як святкує Новий рік та чому вони з чоловіком не їдять м'ясо

Зірка «Сватів» Анна Кошмал розповіла, як святкує Новий рік та чому вони з чоловіком не їдять м'ясо

«Новорічний настрій у мене з'явився тоді, коли я вигадала цю акцію. Відчула, що значуща і щось роблю для людей. Чого тільки не надсилають — була навіть заговорена на удачу свічка. Я її запалила і від запаху знепритомніла! Надіслали дуже смачне шоколадне масло, як у дитинстві. Будиночок із пряників, різні види декору — ручна робота, все дуже гарне, — розповіла Леся. — Всі ці речі дуже прикольні. Деякі я залишаю собі, деякі дарую рідним та близьким».

Нещодавно Нікітюк прикрасила свій під'їзд речами, які їй надіслали стартапери. Наприклад, поставила букет квітів з мила — тепер там завжди приємно пахне. А новорічні іграшки тішать око. Дещо, наприклад, дерев'яні санчата, Леся залишила батькам.

«Люди такі листи пишуть, що я сиджу і плачу: «Тато робить санки, руки у нього золоті, але тут санки нікому вже не потрібні, всі купують китайські пластмасові. А у нас велика сім'я, тож тато постійно на заробітках». Це ранить у саме серце, — зворушилася Леся. — А санки класні, вони такі легкі, у сто разів зручніші за китайські. Навіть казкові дизайни всілякі є. Але вони дорожчі за китайські, адже робляться з дерева, тому їх і не поспішають купувати. Після мого огляду, до речі, кілька санок все ж таки замовили».

Леся Никитюк

Nestee
Попередній матеріал

China-pop по-українськи: романтика й чарівлива Азія у кліпі співачки Nestee

Бажана
Наступний матеріал

Автор хитов Орбакайте, Глюкозы и Билык презентовала предновогодний проект с социальным подтекстом

Новини партнерів