Історія кохання Олександри Заріцької та її партнера на «Танцях з зірками» у новому відео KAZKA

KAZKA
Атмосферне роуд-муві про кохання, розлуку, вміння пробачати та внутрішніх демонів.

Гурт KAZKA не знижує темпи творчості й продовжує тішити фанів захопливими прем’єрами. Цього разу йдеться про кліп на пісню «Автовідповідач», що увійшла до нового альбому KAZKA SVIT, Vol. 1. Режисером виступив Антон Штука, а оператором – Ілля Михайлусь.

KAZKA

Відео знято в найкращих традиціях роуд-муві: тут є і ретро автівка, і дивні попутники, і дорожні пейзажі, і неочікувані сюжетні повороти, і навіть містика. Загалом це історія про болісне розставання, від якого хочеться втекти, але, попри відстань, чомусь не вдається. До речі, екранним коханим Саші Заріцької став її партнер за проєктом «Танці з зірками» Юрій Мєшков, який під час зйомок мужньо пройшов чимало випробувань, зокрема телефонними дротами і багажником.

«Можна безкінечно розповідати про відео, але впевнена, що краще один раз побачити, аби цілковито зануритися в особливу атмосферу, яку ми із командою створили. Наше короткометражне роуд-муві – це своєрідне зізнання. Зізнання у тому, що часом кожна людина робить крок назад та пускає минуле у своє життя. Ми приймаємо рішення, даємо собі обіцянки, але, залишившись наодинці, дозволяємо собі слабкість та даємо волю емоціям», – коментує Олександра Заріцька.

Читайте також

KAZKA

А тим часом гурт KAZKA подовжує розбудовувати свій метавсесвіт KAZKA SVIT, де музика живе поруч із іншими креативними проєктами. Ба більше, нещодавно гурт KAZKA став одним із перших музичних проєктів у світі, що анонсував вихід власної валюти.

Фото: прес-служба

Григорій Решетнік
Попередній матеріал

Григорій Решетнік – про партнерські пологи: «Ми не змогли б витерпіти такого болю»

Наталія Валевська
Наступний матеріал

Наталія Валевська зізналась, що важко перехворіла коронавірусом: «Реабілітація триває»

Новини партнерів