Переможниця «Х-фактора» Аіда Ніколайчук розповіла про болючі стосунки з чоловіком-аб'юзером

Аіда Ніколайчук
Аіда Ніколайчук розповіла про складні стосунки, з яких їй вдалося піти. Про це її нова пісня «Love is…».

Днями AIDA (Аіда Ніколайчук) випустила новий сингл у несподіваному для себе стилі і цим започаткувала новий творчий шлях. Композиція кардинально відрізняється від того, що співачка робила раніше — як вокально, так і музично.

На пісню «Love is…» знято чуттєве відео, що підкреслює драматичність історії, розказаної у цій композиції. Режисером виступив Ярослав Коротков, який працював над кліпами для співачки ZIVERT, музиканта Сергія Бабкіна, співака Міші Марвіна та багатьох інших.

Читайте також

Аіда розповіла Viva.ua, що їй дуже близька драма, описана в пісні, адже ще кілька років тому вона пережила подібне у своїй сім'ї.

«Аб'юзивні стосунки – для мене нове слово, тоді я цього ще не розуміла. Для мене це, цензурно кажучи, дуже погані стосунки. Відносини, в яких ти любиш, віддаєш себе, а тебе не цінують і сприймають як належне. Ти живеш людиною, дихаєш нею, розчиняєшся в ній без залишку, а людина живе своїм життям, думаючи тільки про себе та свої потреби. Коли ти ловиш людину на листуваннях, на розмовах за спиною з колишньою, а він робить з тебе божевільну дурепу і продовжує спілкування з нею, при цьому не бажаючи йти з твого життя. Так, я любила цю людину, переконувала себе, що, може, це мені справді здається, сподіваючись, що він виправиться. Але наступаючи на ті самі граблі регулярно, дякувати богу, і не без допомоги психолога, я почала прокидатися і бачити, що відбувається. Пройшло з того часу вже кілька років, і я дуже щаслива, що мені вдалося вирватися зі стосунків та побудувати своє щасливе життя.

Що хочу сказати іншим дівчатам: якщо вам здається, що у ваших стосунках щось не так, то вам не здається. Не дозволяйте нечесним чоловікам робити з себе дурепу і використовувати вас. Ви кращі за це і любити насамперед повинні себе. Для мене ці стосунки стали великим і серйозним уроком, після якого я не підпускала чоловіків більше трьох років. Якщо стосунки приречені, їх не варто рятувати і боротися за них, ви зробите тільки гірше собі і втратите час, адже на вас чекає гідний чоловік. Я це точно знаю».

Аида Николайчук

«Завдяки новій хвилі в музиці я пройшла це, і тепер спогади не дають мені забути все те, що я пережила, і не наступити знову на ті самі граблі. Пісня «Love is…» – для мене це зовсім новий напрямок, і я ще багато чому вчуся. Але мені подобається те, що виходить. Дуже хочеться, щоб нові пісні полюбилися як старим слухачам, так і знайшли нових шанувальників моєї творчості», – розповідає AIDA.

Аида Николайчук

«Love is…» — перша ластівка з альбому-трилогії виконавиці. Новий альбом буде абсолютно експериментальний за саундом та манерою виконання, і вийде у трьох ЕР. Першу частину можна буде почути у січні 2022 року.

Фото: прес-служба

Igor Kirilenko
Попередній матеріал

Художній керівник Дорофєєвої представив свій дебютний альбом, в якому вперше «співає» Алан Бадоєв

Євген Хмара
Наступний матеріал

Євген Хмара поділився сімейними фото та зізнався, що забув про ювілей весілля

Новини партнерів