Художній керівник Дорофєєвої представив свій дебютний альбом, в якому вперше «співає» Алан Бадоєв

Igor Kirilenko
Артист Igor Kirilenko, співзасновник електронного проекту Hidden Element та гурту The Erised, художній керівник Dorofeeva представляє свій дебютний альбом.

111111111111111111111111111111 (part 1) — "Тридцять одиниць" був створений спільно з друзями-музикантами: Аланом Бадоєвим, Вовою Дантесом, Женєю Мільковським, Артемом Пивоваровим, Сашєю Чемеровим та Monokate. Експериментальний еклектик-поп і ті самі знайомі голоси в абсолютно новій етикетці.

Ідея створення народилася два роки тому. “Ми тоді з моїм директором та дружиною Юлею поверталися з Німеччини, говорили багато про музику, про плани на майбутнє, бажання та цілі, – розповів Ігор. – Тоді в мене було відкладено багато нестандартних демок, і я відчував у них велику силу. Юля запропонувала зібрати альбом та записати його з друзями. Ця ідея здалася мені страшенно божевільною, тому я й взявся за цей проект”.

Алан Бадоєв був першим, кому музикант відправив демку із пропозицією про колаборацію. "Мені подобається ідея, спробуймо", – прилетіло у відповідь. У студії за чашкою чаю артисти обговорили концепт та погнали. Текст Алана у “Секундах” – це абсолютна імпровізація.

Після позитивної відповіді Бадоєва Ігор надіслав демки артистам, з якими був на одній музичній хвилі. В результаті до альбому увійшли шість унікальних треків, шість виняткових історій!

  1. Секунди x Alan Badoev
  2. Лід х Vladimir Dantes
  3. Друг x Milkovskyi
  4. 20х30 x Artem Pivovarov
  5. SOS x Саша Чемеров
  6. Море х Monokate

Igor Kirilenko

Оскільки цей альбом створювався не із запрошеними гостями, а з друзями, трек “Друг” із Женею Мільковським найточніше відображає посил всього лонгплею. “Демка була створена ще у 2017 році. Я дуже радий, що Жені голос так ідеально ліг на музику, ніби вона була написана для нього”, – додав Ігор.

“Трек “Лід” вийшов напевно з іншого світу музики. Результат неймовірний, це не схоже на мене, і це заводить ще більше”, – сказав Дантес.

Читайте також

Перший сольник Володимира Дантеса: нові пісні, світлове шоу та «Девочка Оля»

Перший сольник Володимира Дантеса: нові пісні, світлове шоу та «Девочка Оля»

Головний меседж альбому – показати весь діапазон звучання поп-музики, поєднати різні жанри, додаючи невеликі штрихи нішевих форматів. “Я ніколи не думав, що моя авантюра з дебютним сольником виллється в щось більше, – продовжив Ігор. – Мені хотілося прибрати шаблон однотипності з української поп-музики, і мені здається, у нас все вийшло. Зараз я розумію, що продовженню бути. Друга частина альбому вийде наступного 2022 року”.

 
 
 
Посмотреть эту публикацию в Instagram
 
 
 

Публикация от Igor Kirilenko (@igor64kbps)

Фото: прес-служба

Макс Чмерковский
Попередній матеріал

Екс-Холостяк Макс Чмерковський розповів, як виживав в еміграції

Аіда Ніколайчук
Наступний матеріал

Переможниця «Х-фактора» Аіда Ніколайчук розповіла про болючі стосунки з чоловіком-аб'юзером

Новини партнерів