Ірина Білик: «Дівчина має зустрічати коханого практично голою»

Ірина Білик
Ірина Білик показала сім історій кохання у своєму новому відео на пісню “Мне нравится”.

Примадонна української музичної індустрії Ірина Білик випустила роботу на трек “Мне нравится”, що вже полюбився шанувальникам. Відео зняв режисер Герман Ненов. Пісню написала Альона Мельник, авторка пісні “Красная помада”.

"Я рідко виконую пісні про щасливе кохання, але ось вона, пісня моєї мрії – розповідь про те, що коли між людьми є справжні почуття, то між ними мають бути увага, повага та подарунки", – каже артистка.

Ирина Билык

У кліпі Ірина Білик змінює цілих сім образів. Зйомки тривали майже добу – у павільйоні та на даху універмагу “Україна”.

“Нам як завжди “пощастило” – ми знімали в один із найхолодніших днів цієї осені, – згадує артистка. — О восьмій ранку на даху торгового центру вітер продуває просто наскрізь, розтріпує мою зачіску, а я в шикарному вбранні зображую невимушену радість”.

Режисер Герман Ненов коментує свою роботу так: “Цей кліп – fashion campaign жіночих емоцій. Ілюстрація їхніх почуттів та реакцій у ті неймовірні моменти, коли жінці робить якийсь приємний сюрприз її коханий чоловік. Головна ідея кліпу, яку ми хочемо донести до всієї чоловічої половини глядачів: дивуйте своїх жінок, робіть їх щасливими, це їм подобається”.

Ирина Билык

В одній із сцен кліпу артистка фігурує практично голою — з одягу на ній лише біле пальто та білі туфлі на шпильці.

"Мені здається, після перегляду цього кліпу для багатьох дівчат має стати новим трендом і навіть традицією — зустрічати коханого практично оголеною, але в гарних туфлях та шикарному пальті!" — сміється Ірина Білик.

Ирина Билык

Фото: прес-служба

Ірина Білик
Попередній матеріал

Ірина Білик: «Дівчина має зустрічати коханого практично голою»

Новий рік
Наступний матеріал

Новий рік близько! Скільки коштує замовити зірку на свято чи корпоратив

Новини партнерів