Телеведуча Олена Фроляк розповіла про романтичне знайомство зі своїм чоловіком

Олена Фроляк
Найхаризматичніша ведуча українського телебачення Олена Фроляк здала екзамен на відвертість на YouTube-каналі Маші Єфросиніної.

З особливим захопленням шефредакторка “Фактів” на ICTV поділилася тим, як зародилися історія з її чоловіком Сергієм Соловйовим.

“Я тоді тільки приїхала в Київ після BBC. Чомусь дуже схудла в Лондоні за ті місяці, ще й хімічну завивку зробила.  Але потім я потрапила до рук стиліста — мені зробили зачіску, мейкап. Я пройшла проби, мене затвердили. І Соловйов розповідає: “Приходжу раз на випуск. Сидить дівчина красива. Щось розказує так цікаво, старається докричатися до всієї України. Я сів й почав тебе слухати”. І слухає до цих пір”, — розповідає Фроляк.

Олена Фроляк у молодості

Запрошення на перше побачення теж трапилося за цікавих обставин, але не без форс-мажорів:

“Бігаю я по 5-му поверсі нашого адміністративного корпусу, збираюся до своєї подружки в Ізраїль. А він так іде по коридору з камерою і каже: “Що ви постійно кудись бігаєте, куди поспішаєте?”. Я відповідаю: “У відпустку збираюся, до подруги в Ізраїль. Мені потрібно все швиденько оформити”.  І побігли собі далі”.

Олена Фроляк

А коли Олена повернулася до Києва, вони з Сергієм знов зустрілися на тому ж 5-му доленосному поверсі. Майбутній чоловік Фроляк тоді поцікався, як пройшла відпустка:

“А я нічого не знайшла кращого відповісти, як “було так гарно, так цікаво”. І тут Сергій говорить: “Про подорож до Ізраїлю було б чудово розповісти за келихом червоного вина”. Чесно кажучи, мене в цей момент переклинило. Я щось сказала незрозуміле і побігла... Готуюся до ефіру, сиджу і думаю: “Фроляк, ти або дурна або геть дурна. Тобі роблять абсолютно прозорий натяк на побачення”. 

Проте щасливий збіг обставин розставив все по своїх місцях:

“В цей же день я знову біжу на ефір і заскочую в ліфт. Двері майже закриваються і заходить Соловйов. А я стою собі і кажу: якщо ти зараз йому нічого не скажеш, то будеш сама винна. І я видаю: так що ви там казали про келих червоного вина? В цю секунду вже Сергій був шокований і такий каже схвильовано: “Звісно, давайте, хоч завтра”. Ну і от п’ємо вино до цих пір”.

Олена Фроляк і Сергій Соловйов

Олена Фроляк і Сергій Соловйов

Олена Фроляк і Сергій Соловйов з сином

Олена Фроляк поділилася з Машою Єфросиніною власними правилами щасливого подружнього життя і зокрема тим, як за 25 років шлюбу зберегти цей вогник, аби після роботи на тебе чекав чоловік зі смачною вечерею і келихом червоного вина.

Секрети відомої телеведучої звучать так:

  • Основне — мають бути почуття, повага.
  • Потрібно хвалити свого чоловіка.
  • Необхідно радитися з ним.
  • Важливо, щоб чоловік розумів, що він потрібен.

І 5-те правило:

“Мені здається, що на почутті гумору чоловіка тримається наша сім’я, хоча ми і сваримося, і тарілки б’ємо. Він мене називає торпеда. А Сергія я б описала фразою “суета убивает величие”. Але ми прекрасно доповнюємо одне одного”.

Читайте також

Фото: прес-служба

Олена Фроляк
Попередній матеріал

Телеведуча Олена Фроляк розповіла про романтичне знайомство зі своїм чоловіком

Дизель Шоу
Наступний матеріал

«Дизель Шоу» передало мільйон гривень на благодійність

Новини партнерів