Роман Полянський прокоментував чутку про те, що розлучився з дружиною через Аліну Гросу

Роман Полянський та Аліна Гросу
Актор Роман Полянський розповів, як розвивалися його стосунки з Аліною Гросу.

Вся Україна дізналася про актора Романа Полянського, коли той знявся у кліпі співачки Аліни Гросу. А познайомилися вони, коли обоє були у стосунках. Роман Полянський 12 років був одружений із колегою – актрисою Дар'єю Жулай. Пара виховувала дочку Марфу. Аліна ж готувалася до весілля із бізнесменом Олександром Комковим. Роман знявся в одному з кліпів співачки, після чого вони почали дружити. Але незабаром сім'ї Полянського та Гросу розпалися. Актор зізнається, що пішов від дружини не через співачку, оскільки розлучився офіційно ще 2019 року.

Алина Гросу и ее новый парень Роман Полянский

Роман Полянський та Аліна Гросу вперше вийшли у світ як пара на премії Viva! Awards навесні 2021-го

«Я не можу сказати, що щось екнуло, тоді були з Аліною просто у дружніх стосунках. А потім у мене стався розлад у сім'ї, я вже пішов. Потім Аліна, у неї там все також стало не так добре, як хотілося б. І в цей момент почали більше спілкуватися і почалося, мабуть, зближення. Якось усе дійшло до певної точки, коли треба було щось міняти. Люди зустрічаються, люди закохуються, одружуються. І звичайно, ніхто не думає, що через якийсь проміжок часу вони розлучатимуться. Усі думають, що житимуть довго. Але трапляється, що закінчується все. І, мабуть, ті зусилля, які ми докладали, щоби продовжити з дружиною, вони теж у якийсь момент закінчилися. Причина не в Аліні. Це було б неправильно та неможливо. Я б так не вчинив. Потрібно закінчувати, а потім уже розпочинати щось інше», – поділився Полянський у програмі «Зірковий шлях» на телеканалі «Україна».

Читайте також

За словами актора, його дочка, яка зараз навчається у п'ятому класі, чудово ладнає з Аліною Гросу. Роман запевнив, що готується зробити пропозицію коханої та мріє у майбутньому про сина.

Алина Гросу и Роман Полянский

Фото: соцмережі, Вальдемар Горлушко

Сергій Тігіпко та Алла Зіневич
Попередній матеріал

Красуня-дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич: «Упевненості мені надають мої чоловіки»

Юлія Зорій
Наступний матеріал

Юлія Зорій про життя з міністром і відмову від чайлд-фрі: «Ми хочемо і будемо мати дітей»

Новини партнерів