Красуня-дружина Сергія Тігіпка Алла Зіневич: «Упевненості мені надають мої чоловіки»

Сергій Тігіпко та Алла Зіневич
Знайомтесь: Алла Зіневич — бізнес-вумен, засновниця сity-bistro та буйволиною ферми під Києвом. Дружина відомого українського політика та банкіра Сергія Тігіпка.
  • Дата народження: 14.12.1984.
  • Місце народження: Житомир, Україна.
  • Професія: Бізнесвумен, засновниця міського кафе Blanke bistro та буйволиною ферми Tasbio.
  • Життєве кредо: Немає нічого неможливого. Все що не робиться до кращого. Кохання завжди перемагає.
  • Освіта: Житомирський національний агроекологічний університет, факультет екології та права.
  • Родина: Батько – інженер-будівельник, мама – вчителька фізики. Є старший брат, якого звуть Анатолій.
  • Instagram: @alla_zinevych_                            

Алла Зиневич

Алла Зіневич — про себе, кар'єрну самореалізацію та мрії

У 16 років паралельно зі школою я пішла до модельної школи, оскільки була найвищою в класі. Вибрала цей курс, щоб не сутулитися та тримати поставу. Паралельно брала участь у конкурсах краси та займала призові місця. З дитинства вивчала англійську мову — до неї в мене особливе кохання. І, звичайно ж, у моєму житті завжди був спорт та правильне харчування. Поєднувати все це було складно, а постійні промерзання взимку на зупинках досі відгукуються у моєму здоров'ї. Проте завдяки завзятості та силі духу мені вдалося вирватися з невеликого села Зарічани під Житомиром та побачити весь світ, працюючи моделлю. У 22 роки я купила мамі квартиру і досі пишаюся цим досягненням. Моя мати мріяла побачити Париж — і я їй його показала. Я завжди хотіла працювати тільки на себе та мати власний бізнес, адже модель — це найманець без права голосу. У своїх мріях я бачила себе успішною та самодостатньою.

Сергей Тигипко и его молодая жена Алла Зиневич с детьми

Сергій Тігіпко та Алла Зіневич із синами

5 основних правил життя

  1. Про жіночність. Багато років тому жінки боролися за рівноправність із чоловіками, але робили це «чоловічими» методами — одягали штани та йшли у політику, а часом навіть на війну. Я поважаю жіночі права та фемінізм, однак у цій боротьбі легко втратити свою природу. Наша сила в тому, щоб бути жіночними. Керувати світом можна за допомогою цієї сили.
  2. Про кохання. Завдяки коханню я навчилася більше віддавати, отримувати кайф від життя та проживати його максимально наповнено та щасливо. Кохання мене окрилює, я всім бажаю випробувати це почуття. Кохання живе тоді, коли воно справжнє, коли ти не робиш нічого не публіку, а щасливий у сім'ї.
  3. Про чоловіка. Сергій - моя найбільша сила, він моя віра, моя опора, моя гордість. Дуже багато чого навчаюсь у нього у вихованні дітей. Він настільки багатогранна та цікава особистість, що ми можемо проводити цілодобово час разом (як це було на карантині), нам шалено весело та цікаво разом. Він криниця позитиву та енергії, він моє сонячне світло. Ніколи не втомлюся освідчуватися йому в коханні і сподіваюся, що і тут він теж прочитає, як сильно я люблю його ❤️
  4. Про те, як усе встигати. Я все встигаю завдяки плануванню, делегуванню та правильно розставленим пріоритетам. Для мене сім'я на першому місці! Щоб не сталося на роботі, все почекає. Головне – мої рідні. Жодні галасливі гуляння та всілякі тусовки не замінять мені сімейного затишку. Впевненості мені надають мої чоловіки - чоловік і сини. З ними я почуваюся як за кам'яною стіною.
  5. Про самореалізацію для жінки. Коли жінка може сама собі забезпечити достаток, а отже, і добробут у житті, тоді вона буде самодостатньою. І це, безумовно, викликає повагу до її чоловіка.

Алла Зиневич

Алла Зиневич

Алла Зиневич и ее муж Сергей Тигипко

Алла Зиневич

Алла Зиневич

Алла Зиневич

Фото: cherkasova.photographer

Яна Глущенко
Попередній матеріал

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На дев'ятому місяці вагітності полетіла до чоловіка»

Роман Полянський та Аліна Гросу
Наступний матеріал

Роман Полянський прокоментував чутку про те, що розлучився з дружиною через Аліну Гросу

Новини партнерів