Наталія Мосейчук із чоловіком розповіли про сімейне життя та секрет щасливого шлюбу

Наталія Мосейчук із чоловіком
Телеведуча поділилася великою мрією своєї сім'ї та показала, як проводить час із коханим чоловіком та синами.

Відома ведуча 1+1 та куратор проекту «Право на освіту» Наталія Мосейчук у сюжеті програми ЖВЛ розповіла про принципи сімейної демократії, а також про те, як рідні ставляться до її напруженого графіка.

Наталья Мосейчук с мужем и детьми

Наталія Мосейчук із чоловіком та дітьми

Мільйони глядачів звикли бачити її у студії та на подіях, а цього разу телезірка показала себе домашньою у колі рідних у вихідний день.

Чоловік Наталії Ілля Іванович, саме так жартома і з любов'ю називає його телеведуча, зізнався, що вдома вона ніжна та дбайлива. А стрес Наталя знімає на невеликій грядці, яку власноруч зробила у дворі. Декілька фруктових дерев, декоративні кущі та троянди, м'ята, яку подарували учні Школи Супергероїв — маленькі пацієнти Охматдиту міста Києва, малина та зелень. Зараз, після важкого робочого дня телезірка «заземляється» на помідорах її улюбленого сорту «вершка» — влітку доглядала та поливала щодня після роботи, а зараз збирає врожай, яким ласує вся родина.

Дом и огород Натальи Мосейчук

Ілля Іванович із Києва, Наталя — із Житомирщини. Познайомилися, коли телеведуча вже стала відомою на всю країну, але публічність Наталії ніколи не перешкоджала їхнім стосункам. Подружжя зізнається, що єдиним приводом для суперечок у сім'ї залишається виховання молодшого сина 12-річного Матвія. Мосейчук наполягає на щільному графіку, а от чоловік хоче для сина більшої свободи. І тут у сімейних дискусіях перемагає Ілля Іванович: «Мені здається, що тато більше знає про виховання хлопчиків, бо й сам був колись хлопчиком», — розповідає Наталя. А чоловік на тему виховання синів додає: «Ми маємо демократичну сім'ю, тому що ми запитуємо думку наших дітей. Нема такого, щоб ми їх змушували щось робити». У питанні спілкування з дітьми сім'я одностайна – головний секрет: любити.

Читайте також

«На відміну від Матвія старший був завжди підконтрольною дитиною у навчанні. До 9 класу ми разом робили домашні завдання, — згадує Мосейчук і додає, що тепер із молодшим все інакше: може лаяти його лише за безлад у зошитах. — Я питаю його: «Як ти так можеш? Це ж зошит! Але в нього немає остраху, він правильно вважає, але оформити все красиво — це для нього нереально».

Наталья Мосейчук с детьми

Нині старший син Антон навчається у Німеччині та вже закінчує магістратуру. Мама не приховує — нудьгує за сином, завжди чекає старшого брата та молодший Матвій. Цього року Антону вдалося зробити братові довгоочікуваний подарунок на день народження — прилетіти та привітати особисто.

Наталя з чоловіком дивляться в один бік і їм завжди є про що поговорити. Він людина з аналітичним складом розуму, вона гуманітарій. Різні, але стали рідними, це справжнє кохання. Про секрет щасливого шлюбу подружжя каже:

«Ми друзі. Ми любимо і ми щасливі».

А ще Ілля Іванович зізнається, що намагається не дивитись програми, які веде його відома дружина, хвилюється і переживає за кохану. І просить її бути в ефірі модератором більше, ніж стороною конфлікту. І ніколи не ревнує до роботи, бо розуміє її захоплення новинами та захоплюється відданістю глядачам, бо багатьом вона допомогла. «Звичайно, я хочу, щоб дружина приходила додому раніше. Але якщо ТСН починається о 19.30, тоді як вона може в цей час бути вдома? — спокійно та з посмішкою відповідає Ілля Іванович.

У сім'ї Наталії багато справ та звершень, які вони планують втілити у життя, але найголовніше, що обговорюють будинки разом та про що мріють – це про мир в Україні.

Читайте також

Наталья Мосейчук с мужем дома

Фото: прес-служба

MamaRika
Попередній матеріал

Певица MamaRika родила первенца

Яна Глущенко
Наступний матеріал

Зірка «Дизель Шоу» Яна Глущенко: «На дев'ятому місяці вагітності полетіла до чоловіка»

Новини партнерів