Скандал на «Голосі країни 11»: підопічна Монатіка спровокувала хвилю критики в інтернеті

Співачка Кола
Дівчина, яка вже брала участь у проекті, викликала негатив з боку глядачів.

У новому випуску 11-го сезону шоу «Голос країни» з'явилося ще одне знайоме обличчя. На сцену під час сліпих прослуховувань вийшла Анастасія Прудіус, відома під псевдонімом Kola. Дівчина вже брала участь у «Голосі» у 6 сезоні, проте вибула на етапі нокаутів.

На сцені досвідчена співачка виконала трек LMFAO "Sexy and I Know It" та повернула всіх суддів. Зрештою, Анастасія обрала команду Дмитра Монатика.

Однак не всі шанувальники і глядачі шоу «Голос країни» добродушно прийняли артиста, який уже відбувся. Справа в тому, що окрім участі у 6 сезоні проекту виконавиця Kola здобула популярність завдяки своїм співам у шоу «Танці з зірками», а також дівчина брала участь у пісенному проекті «Нова хвиля». У коментарях під постом у Instagram глядачі розкритикували шоу за те, що вони беруть готових артистів.

Читайте також

«Вважаю, що треба розвиватися, а не ходити знову по шоу і шукати слави», «Не справедливо, коли приходять готові та професійні співаки і займають чиєсь місце», чи багато камбеків так багато? У нас країна сповнена талантів, але їм не дають шансу на участь», - пишуть передплатники на офіційній сторінці проекту.

Певица Кола на шоу Голос 11 сезон

Сама Анастасія розуміє, що її поява викликала багато негативних коментарів, тому у своєму особистому блозі артистка написала, що це те, про що вона давно мріяла і чого справді потребує:

«Так, я вже маю певний шлях, участь в інших проектах, свої пісні... Співати на Танцях — це зовсім інше відчуття, безумовно, це величезний досвід, але це досвід співу за кадром. У Голосі все інакше, тут ти як на долоні перед усією країною... Тут я вчуся тримати себе гідно на великій сцені, бути в моменті транслювати свої почуття через пісню, — пише Прудіус. — Віра в себе — те, чого мені не вистачало, я займаюся музикою вже дуже давно і йду до своєї мрії щодня, саме тут на наймасштабнішому проекті нашої країни я купую крила, які мені так потрібні».

Читайте також

Фото: прес-служба

Холостяк Макс Михайлюк та Дар'я Хлистун
Попередній матеріал

«Ось я і закохалася»: як познайомили екс-Холостяк Макс Михайлюк та його дружина Даша Хлистун

Аліна Гросу
Наступний матеріал

Колишній чоловік морально вбивав: Аліна Гросу розповіла, як новий хлопець урятував її після розлуки

Новини партнерів