«Ось я і закохалася»: як познайомили екс-Холостяк Макс Михайлюк та його дружина Даша Хлистун

Холостяк Макс Михайлюк та Дар'я Хлистун
Нова дружина учасника шоу «Холостяк» Макса Михайлюка продовжує розкривати подробиці особистого життя. На своїй сторінці в Instagram модель Даша Хлистун розповіла про те, як і де пара познайомилася.

Даша Хлистун, яка зараз вагітна від Холостяка Макса Михайлюка, поділилася, що знайомство сталося в інтернеті, але кохання з першого погляду у них не було. Однак, після першої зустрічі в офлайні вони вже не змогли бути на відстані один від одного.

«З Максом у нас не було кохання з першого погляду, як там у фільмах показують. Хоча він стверджує, що було, але ні. Загалом, ми познайомилися через Інстаграм. На той момент, я прийшла до того, що хочу побути «холостячкою» і не пірнати назад у вир кохання. Макс був в активному пошуку і начебто теж не розраховував почати серйозні стосунки, але 20 травня, а це день, коли він мені написав, наші там плани про «холостяцьке» життя були порушені», — ділиться Даша.

Холостяк Макс Михайлюк и Дарья Хлистун отдыхают в отеле

На момент знайомства дівчина жила у Дніпрі, а Макс у Києві, і вже через тиждень після знайомства Даша приїхала до столиці та вперше побачила свого майбутнього чоловіка.

Читайте також

«Я приїхала з Дніпра до Києва, Макс мене зустрів, відвезли речі в готель, де я зупинилася і, звісно ж, куди він мене ще міг відвезти — їсти! Сиділи, говорили досить довго. І мені було так легко з ним спілкуватися, що іноді я навіть дивувалася в собі. Наступного дня ще одна зустріч, потім ще одна), і так з кожною ми вже потроху починали підпускати і впізнавати один одного ближче», — згадує обраниця Холостяка Макса Михайлюка.

Холостяк Макс Михайлюк и Дарья Хлистун целуют друг друга

Але після проведеного часу у Києві закохані вже не змогли розлучитися надовго. Через кілька днів після від'їзду Даші Хлистун екс-Холостяк вирушив за нею.

«Тут я їду в Дніпро та Макс через пару днів, приїжджає туди. Ось я і закохалася в капець. Ми щодня були разом, багато обговорювали, сміялися», – каже Даша.

Читайте також

Хлистун зізнається, що тоді зрозуміла, що по-справжньому закохалася і згодом зізналася Максу, це виявилося взаємно.

"Я рада, що тоді, 20 травня, він вирішив написати мені комплімент, а я в свою чергу зважилася на нього відповісти", - написала модель.

Холостяк Макс Михайлюк и Дарья Хлистун счастливы

Фото: Інстаграм Даші Хлистун, Інстаграм Макса Михайлюка

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів