«Він був іншою людиною»: що Алла Костромічова змінила у чоловіка-мільйонера

Алла Костромічева та її чоловік Джейсон Капоне
Модель зі світовим ім'ям та ведуча «Супер Топ-моделі по-українськи» рідко говорить про свого чоловіка-американця Джейсона Капона, але заради інтерв'ю з Машею Єфросініною зробила виняток.

Алла Костромичева не лише ведуча Нового каналу та топ-модель, а й успішний блогер із мільйонною аудиторією у Instagram. Зі своїми передплатниками дівчина говорить практично про все: подорожі, книги, косметику, здоров'я, догляд за тілом. А ось про чоловіка-американця Джейсона Капона Алла розповідає дуже рідко. Але у розмові з Машею Єфросініною Костромичева зізналася: у стосунках її коханий кардинально змінився.

Читайте також

«Усі друзі кажуть, що я дуже змінила Джейсона, до стосунків зі мною він був іншою людиною. Став м'якшим, і тепер більш схильний до обговорення якихось речей. Трохи зійшла маска, на яку я повелася. Мені хотілося такого чоловіка-мужика, а він усередині м'який, іноді невпевнений, але дуже це приховує, — зізналася Алла. - Я тільки зараз його розкусила».

Алла Костромичева и ее муж Джейсон Капоне

Алла Костромічева та її чоловік Джейсон Капоне

І хоча пара не завжди сходиться у побутових питаннях, вони можуть знайти компроміс.

«У мене вічний безлад, творчий хаос. Джейсон цього дуже не любить, тому наші стосунки рятує доморобітниця, яка наводить порядок. При цьому він віддав свій офіс під мій гардероб, коли я до нього переїжджала. Тільки після цього можна було йому говорити «так», — сміється ведуча Нового каналу.

Читайте також

Фото: Інстаграм Алли Костромічової

Олена Друма
Попередній матеріал

Олена Друма: «Я завжди мріяла допомагати людям з кожним днем ставати щасливішими»

Холостяк Макс Михайлюк та Дар'я Хлистун
Наступний матеріал

«Ось я і закохалася»: як познайомили екс-Холостяк Макс Михайлюк та його дружина Даша Хлистун

Новини партнерів