Інсайдер розповів, з ким насправді зустрічається Дан Балан

Дан Балан: стало відомо, хто його дівчина
Виявилося, це не Тіна Кароль та не сексуальна танцівниця з команди Дана Балана.

Днями у ЗМІ з'явилася новина про те, що Дану Балану приписують роман із блондинкою-танцівницею, яка працює у його команді. Судячи з фото у соцмережах, вона була єдиною жінкою на святкуванні дня народження співака 6 лютого. Однак після цих чуток з нами зв'язався інсайдер, який з'ясував, що насправді у Дана Балана стосунки зовсім з іншою дівчиною.

За інформацією нашого джерела, яке побажало залишитися анонімним, Дан Балан зустрічається з 20-річною дівчиною Анастасією. Вона — студентка Харківського національного університету імені В. Н. Каразіна, захоплюється танцями, а минулого року стала королевою краси свого вишу. Це не дивно, адже Анастасія має приголомшливу зовнішність.

Читайте також

Стало известно, кто настоящая девушка Дана Балана

Інстаграм-сторінкою коханої Дана Балана видно, що вона часто буває на зйомках «Голосу країни». Більше того, вона входить у вузьке шоу-бізнесове коло. Як стверджує інсайдер, Анастасія була з Даном на відпочинку у Буковелі та Бухаресті.

Дан Балан: стало известно, кто его девушка

На знімку дівчина танцює у квартирі Дана Балана. Це легко простежити картини на стінах.

У соцмережах Анастасія відкрито спілкується зі своїми передплатниками. На запитання: «Ти була на зйомках Голосу. Що насправді відбувається між Даном та Тіною?» вона відповіла:

"Роман, написаний рукою генія".

Дівчина натякнула на те, що роман Тіни Кароль та Дана Балана вигадав продюсер шоу «Голос країни».

Читайте також

Настоящая девушка Дана Балана

Відповідаючи на запитання про те, чи нормально зустрічатися з хлопцем на 10 років, дівчина відповіла: «Не бачу в цьому нічого поганого».

Читайте також

Відносини Дана Балана та Анастасії тривають близько року. Наскільки вони серйозні і чи приведуть до весілля, поки що невідомо.

Вот она - настоящая девушка Дана Балана. И это не Тина Кароль.

Фото: Інстаграм

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів