Ідеальний? Раміна Есхакзай розповіла про свого коханого

Раміна Есхакзай та Євген Пронін
2020 рік Раміна Есхакзай зустрічала зі своїм хлопцем і, судячи з її розповіді, це було просто ідеально.

Екс-учасниця шоу «Холостяк», журналістка Раміна Есхакзай уже рік щаслива у стосунках. Вперше свого хлопця вона показала минулого літа, коли вони відпочивали на морі. Новий рік пара зустрічала разом. Про те, як закохані провели свята, поділилися з Viva.ua.

«Спочатку була ідея зустріти Новий рік вдома з моїм молодим чоловіком Євгеном та нашою собакою Сірі. Хотілося просто лягти спати, відпочити, щоб 1 січня прокинутися зі свіжою головою і сходити на сніданок всією родиною в якесь затишне містечко. Грудень – це той місяць, коли працюєш вдвічі активніше, за грудень та за січень одразу. Відповідно, втомлюєшся максимально сильно. Але раптова пропозиція від друзів внесла свої корективи, – розповіла Раміна Есхакзай. – Нас запросили до ресторану, що знаходиться під Києвом у Кончі Заспі, і ми там, у затишних будиночках, зустріли Новий рік.

Зібралися близько 20:00, за вечерею обговорювали актуальні теми у суспільстві, починаючи від політики, закінчуючи випусками «Ходять чутки». Ближче до півночі сіли грати в Аліас, подивилися привітання Володимира Зеленського, коли годинник пробив 12, ми привітали один одного з Новим роком та обмінялися подарунками. Ми заздалегідь домовилися влаштувати секретного Санту. За годину до бою курантів кожен тяг папірець з ім'ям гостя, якому має вручити новорічний подарунок. Умови були такі, що подарунок не повинен коштувати більше певної суми і був універсальним. Мені дістався великий блокнот, а я подарувала сеанс тайського масажу. Своїй молодій людині Жені я подарувала навушники AirPods з чохлом для них, а він мені сережки з білого золота і зимові кросівки Adidas.

Після обміну подарунками ми продовжили новорічну вечерю, грали в ігри та веселились до третьої години ночі. Наступного дня, 1 січня, вирішили поснідати на Подолі, продовживши все прогулянкою Софійською площею».

Читайте також

Рамина Эсхакзай и Евгений Пронин

Коханий Раміни Есхакзай - адвокат Євген Пронін

Рамина Эсхакзай и Евгений Пронин

Рамина Эсхакзай и Евгений Пронин

Рамина Эсхакзай и Евгений Пронин

Фото: прес-служба Раміни Есхакзай, Facebook та Instagram Євгенія Проніна

Попередній матеріал

Наступний матеріал

Новини партнерів