Олена Вінницька прокоментувала розлучення з чоловіком після 26 років шлюбу

Олена Вінницька
Співачка та телеведуча прокоментувала чутки про розлучення з Сергієм Великим.

Останнім часом у ЗМІ з'явилася інформація про те, що Олена Вінницька розлучилася із чоловіком. Телеведуча у рубриці "Кава з перцем" програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна" вперше відверто поділилася подробицями свого особистого життя.

Читайте також

Олена Вінницька та Сергій Великий разом уже 26 років, хоча це не було кохання з першого погляду. Майбутній чоловік досить довго доглядав Альону, а коли помер її батько, Сергій дуже допоміг і підтримав кохану дівчину.

«І тоді стало зрозуміло, що це вже більше схоже на серйозні стосунки», – розповіла Олена Вінницька.

Алена Винницкая и ее муж Сергей Большой

Вони разом проходили злети та падіння у кар'єрі Олени, але у 2014 році гастрольний графік співачки зупинився.

«Зміни вже лунали у повітрі. Я не могла знайти себе у цьому житті. Я не знала, що робити. Якщо я не виходжу на сцену, не виступаю, то не знаю хто я», – зізналася співачка.

Читайте також

На тлі внутрішніх змін зруйнувалося й особисте життя. Альона та Сергій розійшлися і два з половиною роки жили окремо.

Однак після розлучення вони не перестали спілкуватися. Як і раніше, залишилися близькими один одному людьми. І Олена чесно зізналася: щоб у стосунках із Сергієм усе знову налагодилося, їй довелося звернутися до психотерапевта.

«Під час спілкування з ним я отримала жорсткі і навіть часом жорстокі відповіді. Це було так боляче. Все ж таки хочуть, щоб їх заспокоювали. Щоб ти прийшов до психолога, а він сказав би: «Все буде добре. Не хвилюйтеся". Але не буде гаразд! Тому що будь-яка трансформація завжди проходить через біль», – розповіла співачка.

Протягом трьох років Олена Вінницька шукала себе та відповіді на свої запитання. Вона вчилася заново жити і тільки недавно змогла зітхнути на повні груди і дати стосункам із Сергієм другий шанс.

Алена Винницкая и ее муж Сергей Большой

Фото: Instagram Алены Винницкой

Наталка Карпа
Попередній матеріал

Ось-ось народить! Вагітна Наталка Карпа відвідала Viva! Бал зі своїм чоловіком

Раміна Есхакзай та Євген Пронін
Наступний матеріал

Ідеальний? Раміна Есхакзай розповіла про свого коханого

Новини партнерів