Дикая тренировка: Руслана совместила бег на морозе с уроками вокала (Видео)

Руслана Лыжичко фото
Певица Руслана показала, как проходят ее тренировки. На видео, опубликованном артисткой, она занимается бегом на улице при температуре минус 12 и одновременно с этим тренирует свою технику пения.

#@#

Те упражнения, которые нужно делать только на теплом воздухе, в комфортных условиях и только статически, когда тело расслаблено и нет никаких физических нагрузок, Руслана решила перевести в динамику. Сочетая все это со спортивными нагрузками, певица пытается таким образом сделать свой голос сильнее.

«Для мене заняття вокалом – це не просто навчитися правильно відкривати рот і гарно брати дихання. Це набагато більше. Це глибока філософія. Це відчуття, які мають бути під час так званого вокального трансу, коли ви закриваєте очі і голос лунає так, що неможливо описати словами. Такий правильний, хороший і сильний спів робить щасливим і того, хто співає і того, хто це слухає. Це сильні вібрації. Існує навіть ціла школа лікування звуками. На Тибеті це ціла філософська течія. У мене були надзвичайні вчителі з вокалу, які дали мені максимальну свободу в голосі і можливість експериментувати зі своїм голосом. Для мене це найбільш важлива річ під час створення альбому. Можу зізнатися, що музиканти вже «зіпріли» від мене і від моїх експериментів та вимог, які я перед ними зараз ставлю», – рас сказала певица.

СМОТРИТЕ: Уникальные семейные фото Русланы и ее мужа по случаю 20-летия со дня свадьбы

Пробежка Русланы длится около 45 минут, независимо от погоды:

«Це робилося і при -2, і -10, і при -20. Ці температури надзвичайно екстремальні для вокалу. Тим не менше, я все це роблю. І хочу популяризувати такий стиль життя, який ми між собою називаємо «wild lifestyle». Можливо, комусь це теж стане у пригоді. Однак, експериментувати з цим без підготовки ні в якому разі не можна, тому що можна реально захворіти. Для того, щоб так загартуватися і дійти до такого навантаження, яке я можу сьогодні робити, у мене пішло більше 15 років «закалки» на сцені (концерти бувають у різних умовах). Вже більше чотирьох років я повністю відмовилася від алкоголю, у мене виключно здорове харчування, всю їжу я готую собі сама. Щоранку я обливаюся холодною водою і перебуваю в ній не менше п’яти хвилин. При нагоді я плаваю у холодних Карпатських річках. Якщо у вас є подібний рівень підготовки, можна починати з цим експериментувати. Коли приїжджає мама, вона просто хапається за голову і кричить до Саші, щоб він щось зі мною зробив, бо ж співати на морозі категорично забороняється. Це неодноразово ставало причиною сімейних суперечок, але я продовжую це робити і отримую від цього величезне задоволення, а чи є результат, ви побачите згодом».

ЧИТАЙТЕ: Руслана – мужу: «Любимый, я буду с тобой всю вечность!»

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Loboda отправилась отдыхать на Сейшелы
Попередній матеріал

Loboda отдыхает на Сейшельских островах

48-летняя Николь Кидман поделилась секретом своей фантастической фигуры
Наступний матеріал

48-летняя Николь Кидман поделилась секретом своей фантастической фигуры

Новини партнерів