Жених Тони Матвиенко Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ: "Эта страна - образец"

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ
Арсен Мирзоян рассказал, что его впечатлило во время поездки в Объединенные Арабские Эмираты.

#@#

Украинский артист Арсен Мирзоян, который недавно обручился с Тоней Матвиенко, вместе со своими музыкантами посетили Объединенные Арабские Эмираты, чтобы дать концерт для украинской общины.

«Ми були в ОАЕ з концертом, – россказал Арсен. – Оскільки, законодавчо в Еміратах, громадянство отримати неможливо, то маємо не діаспору, а громаду. Українська громада організовує зустрічі українців, які живуть і працюють в Еміратах. А це приблизно до 10 тисяч українців. На концерті були присутні хлопці із зони АТО. Це воїни, які отримали поранення і після операцій проходять таку собі курортну реабілітацію».

Что касается самих ОАЭ, то Арсен сделал вывод, что эта молодая страна стала для него образцом.

«Ця країна – взірець як релігійно, так і законодавчо. Ви не помітите на вулицях безлад, ні жебраків, ні п’яниць немає. Закон суворо карає за алкоголь, тому його не продають у закладах. Поява в нетверезому стані, в публічному місці може світити ув’язненням і позбавленням волі. В курортних зонах можна все, але недовго. В Дубаї десь о 3:15 в курортній зоні, це стосується закладів, окремо розташованих, від будівель готелів, вимикається світло. Електропостачання припиняється – свято не триває до останнього клієнта».

«В цій країні все для людей, – продолжает Мирзоян. – Незважаючи на те, що: вихідці з Пакистану (зазвичай, будівельники) через брак освіти вважаються дешевою робочою силою. Таксисти, зазвичай, індуси - вихідці з країн пост-радянського простору – менеджери середньої ланки. Європейці і американці в топах. Самі араби займають достойні посади... працюючи з 10:00 до 13:00, отримують достойну зарплатню».

А еще музыканта поразило отношение к благотворительности в ОАЭ:

«Кожен поважаючий себе араб, за релігією, має витрачати приблизно 20% прибутку на благодійність. Благодійність за межами держави, буде розцінена, як фінансування тероризму. Щодо розваг, то вони тут на будь-який смак. Улюблене місце туристів – Дубаймол. Це і шопінг, і знайомство зі співочими, чи їх ще звуть, танцюючими фонтанами. Ресторанчики з морською кухнею: лобстери, краби і тд. Кількість магазинів вражає, бренди на будь-який смак. А ще вражає кількість дорогих авто. Їх незліченна кількість».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Тоня Матвиенко о рождении ребенка: «Я не сомневаюсь, теперь Арсен будет со мной всегда!»

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Арсен Мирзоян побывал в ОАЭ

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Иракли Макацария
Попередній матеріал

Ко дню рождения Лины Костенко: видео от "Холостяка-6" Иракли Макацария, Лилии Ребрик, Игоря Кондратюка

Алена Мозговая с семьей
Наступний матеріал

Алена Мозговая поделилась снимком годовалой дочери Соломии

Новини партнерів