Гармонія у всьому — від стилю до унікальних технологій у холодильниках Haier

Haier
Сучасний холодильник — це більше, ніж просто техніка для зберігання та заморозки продуктів. Це унікальний елемент вашої кухні, що здатен повністю змінити її стиль та надихати.

Холодильники Haier — це більше, ніж просто естетика, це продумані до дрібниць риси та особливості, що поєднують зручність та красу. Також асортимент Haier налічує великий вибір винних шаф, що повністю імітують мікроклімат льоху для вина та забезпечують правильні умови для зберігання напоїв.

холодильники Haier

Ергономіка для будь-яких потреб — різноманіття форм-факторів та конструкцій

Вибираючи виробника, спочатку дивляться на регалії, і в Haier є чим вражати: місця у Fortune Global 500, престижні дизайнерські нагороди, лідер ринку понад 15 років. Всі ці ознаки відображають нестандартний підхід до створення техніки, на ринку України доступні:

  • 3D-холодильники;
  • багатодверні моделі;
  • Side-by-side;
  • винні шафи.

Якщо ви шукаєте найбільші холодильники, то це Side-by-side — у них морозильна камера розташована поряд із холодильною, що дає більше місця для замороження. Максимальна ширина — 90 см.

Багатодверні холодильники мають відразу 4 двері та ширину до 83 або 90 см. 3D — це девайси з 3 дверцятами та максимальною шириною 70 см. Окремий тип пристроїв — винні шафи, що повністю імітують мікроклімат справжніх льохів, але вони значно менші — у середньому 50 см завширшки.

холодильники Haier

Фірмові технології Haier — функціональність на новому рівні

Користувачі також отримують безліч унікальних рішень та технологій:

  1. Система Natural Airflow у винних шафах, що запускає циркуляцію повітря з підтриманням правильної вологості на рівні до 70 %.
  2. Вугільні фільтри у винних шафах, що підтримують потрібний мікроклімат у камері.
  3. Multi Air Flow — система у всіх інших холодильниках із постійною циркуляцією повітря, щоб довше зберігати продукти свіжими.
  4. Total No Frost — автоматична система розморожування без втручання користувача, що виключає появу інею та снігу на стінках.
  5. Новітні датчики в преміальних моделях, що прискорюють охолодження на 30 %.
  6. Антибактеріальна система ABT — поєднує УФ-лампу з діоксидом титану для нейтралізації шкідливих мікробів.

Функціональність цих холодильників лише доводить їхню преміальність, де кожна деталь продумана для зручності та нового досвіду.

холодильники Haier

Дизайн з акцентом на зручність — деталі, що мають значення

Холодильники Haier забезпечують зручність завдяки таким дизайнерським рішенням:

  • нові технології освітлення — холодильники Haier мають LED-підсвітку, що розташована по всій задній стінці або ж верхнє підсвічування;
  • окремі зони, наприклад, відділ MyZone має окреме регулювання температури, Humidity Zone — відділ із високою вологістю, для довшого зберігання поживних властивостей фруктів та овочів.

Холодильники Haier доповнюють будь-який інтерʼєр, при цьому вони не лише естетичні, а й максимально комфортні у користуванні та функціональні. Дізнатися більше можна на сайті Haier.

Читайте також

Надя Дорофєєва вперше показала скромну квартиру, де живе з Мішею Кацуріним

Надя Дорофєєва вперше показала скромну квартиру, де живе з Мішею Кацуріним

Оригінальний подарунок від Wooden Page

Оригінальний подарунок від Wooden Page

Тренди в дизайні шпалер
Попередній матеріал

Тренди в дизайні шпалер у 2024 році: що в моді та що нового

Як правильно збивати температуру малюку
Наступний матеріал

Як правильно збивати температуру малюку

Новини партнерів