Що робити, аби не поїхав дах? Поради від Лесі Нікітюк

Леся Нікітюк
Леся Нікітюк поділилась лайфхаками, що допомагають їй долати стрес та переживати складні моменти в житті.

Хоч як би ми намагалися приховувати втому та накопичений стрес, вони все одно проявляються і впливають на наше життя. Це нормально, враховуючи повномасштабну війну в країні. Та, на жаль, за помахом руки складний період не закінчиться, тож треба навчитися справлятися. Упевнені, що за два роки кожен вже підібрав для себе найдієвіші способи боротьби з емоційними гойдалками чи вигоранням. Але, можливо, варто спробувати ще щось? Ведуча проекту «єПитання» та суддя шоу «Розсміши коміка по-новому» (Новий канал) Леся Нікітюк розповіла, що «працює» в неї.

«Що робити, аби не поїхав дах? Щонайменше до пунктів, куди входить терапія з психологом і спорт, додайте: зміну обстановки й нові позитивні емоції, – радить Леся Нікітюк. – Наприклад, поїдьте в українське село. Відкладіть телефон, походіть пішки, подихайте… Поспілкуйтеся з друзями, познайомтеся з новими людьми, відкрийте для себе щось цікаве про Україну».

Читайте також

Секрети сяючої шкіри: як Леся Нікітюк доглядає за обличчям

Секрети сяючої шкіри: як Леся Нікітюк доглядає за обличчям

Просто проїжджав повз: Леся Нікітюк розповіла про вражаючий сюрприз від Сергія Притули

Просто проїжджав повз: Леся Нікітюк розповіла про вражаючий сюрприз від Сергія Притули

Раніше Леся Нікітюк розповідала, що дієвим методом для знаходження балансу також вважає медитації. Аби відновитися, вона займається духовними практиками. За словами зірки, це справді допомагає психічному здоров’ю. А ще робоча схема: щиро, трохи по-дитячому, порадіти з будь-якого приводу.

«Нехай це буде смачний бутерброд, старий улюблений фільм, жарт, прочитаний в інтернеті, – каже телеведуча. – Одним словом, використовуйте все, що якось емоційно заряджає! І, звісно, не забувайте про рідних. Мене дуже відволікає, коли ми з батьками згадуємо дитинство, бабусю з дідусем, сільську хату, садіння городу. А ще від стресу рятує мій пес Рафік».

Леся Нікітюк

Фото: соцмережі

Світлана Леонтьєва
Попередній матеріал

Війна закінчиться, а любов – ні. 7 лайфхаків гармонійних стосунків у парі від відомої телеведучої

подарунки
Наступний матеріал

Що подарувати на 8 Березня у 2024 році: 10 ідей подарунків

Новини партнерів