Українські зірки розповіли про відпочинок у Криму

Крим
На честь Дня АР Крим Тарас Цимбалюк, Богдан Шелудяк, Віталіна Біблів та інші зірки поділилися найбільш пам’ятними історіями про відпочинок на півострові.

З 2014-го року Крим окупований росією. Та українці не полишають надій повернути узбережжя Чорного моря з неймовірними горами та колоритною атмосферою. Ми боремось! А сили для цього черпаємо з теплих спогадів про подорожі. На честь Дня Автономної Республіки Крим зірки Нового каналу розповіли найпам’ятніші моменти з відпочинку на півострові.

  • Богдан Шелудяк, ведучий шоу «Хто зверху?»

– У дитинстві я був у Криму десь тричі. Востаннє – у 2008 році. З другом їздили в табір у Євпаторію. І це найяскравіші враження, бо я завжди мріяв про таке. До цього подорожував з батьками, а це вперше сам. Відчув усі прикольні моменти життя в таборі. Наприклад, перелізання через балкон з однієї кімнати в іншу, – з усмішкою пригадує Бодя. – Пам'ятаю також велику набережну з ресторанчиками та магазинчиками. І, звісно, море. Куди ж без нього? Воно завжди залишало потужні враження. Особливо, коли розумієш, що відпочиваєш без батьків (сміється).

  • Віталіна Біблів, акторка серіалу «Будиночок на щастя»

– Першим містом Криму, куди я потрапила, був Сімеїз. Мені там дуже сподобалося! Такі красиві скелясті місця, ялівець росте, сонце гріє, тиша й ледве чути «плюх-плюх» хвильок. Пам'ятаю, що вразили дикі пляжі, де можна засмагати так, що тебе ніхто не бачить. Хочеш у плавках, а хочеш –без, – сміється Віталіна. – Також мені подобалося стрибати з каміння. Я залазила не високо, на метри два-три, але це було так класно!

  • Тарас Цимбалюк, актор серіалу «Звʼязок»

– Для мене наш Крим – це вайб українського відпочинку, усмішок і релаксу. Памʼятаю кілька незабутніх поїздок у дружній чоловічій компанії ще задовго до окупації півострова. Ці яскраві спогади викликають у мене лише усмішку, – каже Тарас Цимбалюк. – Саме там я вперше побачив кришталево чисту воду, познайомився з великим містом Севастополь і насолоджувався невимовно красивою природою. І навіть після того, як обʼїздив 20 з гаком країн, вважаю, що Україна, а разом з нею і Крим – найкращі.

  • Аліна Кошарна, акторка серіалу «Звʼязок»

– Оскільки південь – це мій дім, то й Крим – рідне для мене місце. Ми з сімʼєю мали традицію: кожен мій день народження зустрічали на горі Ай-Петрі. І не зраджували цій традиції до 2014 року, – розповідає Аліна Кошарна. – Щороку обовʼязково підіймалися на гору і святкували в одному з безлічі місцевих закладів. Найбільше я завжди любила гору Кішка. Чомусь саме з нею у нас одразу стався метч (усміхається). Дуже хотіла б повернутися до вже нашого Криму і згадати себе маленьку на цій горі. І, звісно ж, відсвяткувати день народження на Ай-Петрі!

  • Катерина Файн, акторка серіалу «Звʼязок»

– Мій перший дорослий відпочинок пройшов саме в Криму за кілька років до окупації півострова. Ми з хлопцем вирішили відпочити в Ялті: заздалегідь купили квитки на поїзд, забронювали й оплатили житло. Залишилося тільки попередити батьків, що я вперше їду відпочивати з хлопцем. Навіть подумати не могла, що це може бути проблемою, адже на той час мені вже виповнилося 18. Однак тато, дізнавшись про подорож, заборонив мені їхати і сказав, що я маю думати про навчання, а не про хлопців. Спочатку засмутилася, але потім підговорила маму поїхати зі мною і хлопцем, а батьку сказати, що їдемо вдвох (усміхається). Так і зробили. Уявіть: тепле Чорне море, сонячна Ялта, я, він і моя мама, – сміється Катерина Файн. – З цієї поїздки залишилися класні спогади на все життя! Дуже сумую за нашим Кримом. До слова, батько й досі впевнений, що ми з мамою їздили на відпочинок удвох (усміхається).

  • Олександр Сугак, актор серіалу «Звʼязок»

– Мене багато що пов’язує з нашим Кримом. Мій дідусь тримав оборону Севастополя під час Другої світової війни і має нагороду за це. Його постійно запрошували на різні заходи як почесного гостя міста, – пригадує Саша Сугак. – Найяскравіші спогади з Криму – про моє 18-річчя і дитячий табір, у якому я мав першу офіційну роботу. Працював на поважній і козирній посаді – менеджером з прибирання території. Я починав збирати сміття на пляжі з пʼятої ранку і мав встигнути до приходу дітей. А потім був вільний аж до вечора. Кілька років по тому працював у піцерії в Севастополі. Жив ціле літо в цьому місті, тож добре знав місцевість. Згодом їздив або працювати, або відпочивати на Кримський півострів майже щосезону аж до 2014 року. Тож для мене український Крим – це місце сили та ностальгії. Впевнений, що зовсім скоро настане наша перемога, і я поїду туди знову.

  • Дмитро Вівчарюк, актор серіалу «Звʼязок»

– Ще малим бував на Кримському півострові: двічі відпочивав у таборі «Дельфін» у Севастополі. Пригадую величезну красиву алею, безліч корпусів, а за ними вдалині – море. Я дуже весело проводив там час, – з усмішкою каже Діма Вівчарюк. – Впевнений, що Крим повернеться до України. І знаю, що після нашої перемоги зможу осягнути красу півострова знову.

  • Поліна Фролова, акторка серіалу «Голова»

– Крим – це величезна скринька спогадів з дитинства, якій виділене окреме місце в моєму серці. Найяскравіше пам’ятаю ситуацію, яка сталася, коли мені було років чотири-п'ять, – ділиться Поля. – Нам запропонували політати на дельтаплані над морем та Ластівчиним гніздом. Та коли інструктори побачили, що тато веде мене чотирьохрічну, то сказали, що не можна. Але я дуже хотіла й тато хотів, щоб я отримала ті враження. Не знаю, яким чином, але вдалось вмовити тих людей, і я маленька, в окулярах та рятувальному жилеті, літала на дельтаплані. Це неймовірні враження! Дуже сумую за тим часом. І хотіла б, щоб мої діти в майбутньому отримали такі ж емоції та спогади в Криму, які маю я.

Читайте також

«За кожним жартом про Крим – тисячі життів»: лідер O.Torvald Женя Галич – про війну і новий ЕР

«За кожним жартом про Крим – тисячі життів»: лідер O.Torvald Женя Галич – про війну і новий ЕР

Сенси, що об’єднують: Акім Галімов і Марічка Падалко знялись у національному вбранні кримських татар

Сенси, що об’єднують: Акім Галімов і Марічка Падалко знялись у національному вбранні кримських татар

серіали
Попередній матеріал

Топ-5 детективних серіалів, від яких неможливо відірватися

Інна Мірошниченко
Наступний матеріал

Жінки у великому бізнесі: Інна Мірошниченко – про тернистий шлях до успіху

Новини партнерів