10 новорічних правил для жінок, які шукають щастя в кожному дні

новорічні резолюції
Новий рік — це завжди чистий аркуш. Є щось сильне в тому, щоб викласти на папері те, що ви обіцяєте собі зробити або прагнете досягнути. Це своєрідний компас, який вказуватиме шлях упродовж року.

Мода на новорічні резолюції (правила) прийшла з американської культури і легко прижилася в усьому світі. Здебільшого це роблять для того, щоб поставити цілі та окреслити важливі для себе задачі. Вони можуть бути глобальними чи доволі простими, особистими, кар’єрними, фінансовими, спортивними, гастрономічними, терапевтичними тощо.

Зазвичай новорічні резолюції складають напередодні Нового року або відразу після свята. Найкраще це робити наодинці з собою. Пропонуємо список резолюцій, дотримання яких допоможе жінкам знаходити щастя в кожному дні.

Новорічні резолюції для щасливого кожного дня

1. Жити тут і зараз. Доволі часто ми надто занурені у майбутнє або минуле. Спробуйте жити у моменті, цінуючи той час, який ви маєте прямо зараз. Візьміть за правило зустрічатися з подругами за келихом ігристого, щоб упіймати мить і насолодитися нею, буквально відчути її на смак, вловити аромат. Цьому варто повчитися в італійців — довершених майстрів у мистецтві dolce vita. Вони не лише професійно смакують вино, але й блискуче його виготовляють. Італійські ігристі вина та напої Fiorelli, які були виготовлені у П’ємонті, завоювали в Україні неабияку популярність і стали лідерами продажу. Безалкогольне ігристе Fragolino Bianco Zero Alcohol Fiorelli — чудова альтернатива святкового напою для тих, хто не вживає алкоголь.

Якщо ви та ваші подруги слідкуєте за фігурою, ведете активний і здоровий спосіб життя, але водночас любите вечірки та компанії, тоді ігристе без вмісту алкоголю — саме для вас. Напій вирізняється легким, свіжим смаком з виноградними нотками. Його можна вживати за кермом, а також у період грудного вигодовування.

2. Практикувати вдячність. Щодня знаходьте час для роздумів про те, за що ви вдячні.  Навіть не уявляєте, наскільки це може поліпшити настрій і ставлення до життя! Просто спробуйте.

3. Дозволяти собі бути собою. Ставити себе на перше місце і приймати себе такою, яка є — це не егоїзм. Забезпечте собі необхідний відпочинок, здоровий сон та той лайфстайл, який вам подобається. Працюйте над самовдосконаленням, не втрачаючи власної ідентичності. Коли ви добре почуваєтесь морально і фізично, ви здатні давати іншим більше.

4. Дбати про ментальне здоров’я. Візьміть за правило медитувати 10 хвилин щоранку. Медитація допомагає позбутися стресу, боротися зі старінням мозку і підвищує задоволення життям. Також корисно вечорами вмикати режим «у літаку» на своєму телефоні й вимикати сповіщення з кожного додатка та соціальної платформи, якими користуєтесь.

5. Турбуватися про своє тіло. Щонайменше 2-3 рази на тиждень займайтеся фізичною активністю. Не переїдайте. Надавайте перевагу овочам і фруктам.

6. Дозволяти собі паузи. Важливо брати короткі перерви під час роботи, щоб освіжити голову. Часто вони «перезавантажують систему» і дозволяють їй працювати ефективніше.

7. Прагнути до балансу. Життя — це гра на балансі. Спробуйте знайти гармонію між роботою, відпочинком, особистим розвитком та відносинами. У новому році заплануйте регулярні зустрічі з подругами за келихом ігристого Fiorelli. Це не лише створить можливість відпочити від турбот, але й наповнить позитивними емоціями, які зараз такі важливі. Розмови, сміх та підтримка подруг — надзвичайно цінні складові щасливого життя. Дружба — це скарб, який варто плекати.

Оберіть рожеве ігристе Fiorelli Brut Rose, що має чудовий полуничний смак, фруктовий аромат і відмінно пасує як аперитив. Або елегантний італійський брют Fiorelli Brut з ніжним ароматом і нотками зеленого яблука. Цей напій вирізняється свіжим смаком з відтінками аґрусу, айви та легкою гірчинкою. Насолоджуйтесь цим ігристим у поєднанні з м'якими сирами, морепродуктами та легкими салатами.

Для дівчат, котрі люблять десерти, вечірки та святкування, ідеально підійде класичний ігристий винний напій Fragolino Bianco Fiorelli. Це — вічна класика з насиченим, інтенсивним фруктовим ароматом. Він має витончений солодкий смак, підходить для приготування коктейлів, випічки та різноманітних десертів.

8. Будувати міцні стосунки. Спробуйте приділяти більше часу родині. Сильні стосунки можуть бути опорою в труднощах і джерелом радості в щасливих моментах.

9. Екологічно вирішувати конфлікти. Намагайтесь толерантно виражати свої почуття і слухати інших. Конструктивне вирішення конфліктів не обтяжує життя, а лише допомагає зростати.

10. Відкривати для себе нові інтереси. Розвивайте свою особистість, спробувавши щось нове. Навчання новим справам гарантовано приносить радість і збагачує ваш внутрішній світ. Ніколи не грали на гітарі, не брали участь у театральній постановці, не вивчали французьку, не танцювали бачату? Вперед!

Пам'ятайте, що щастя — це пошук, який відбувається щодня, і ці прості резолюції можуть допомогти вам знаходити його в кожному моменті.

Фото: Depositphotos, пресслужба

секс-шоп
Попередній матеріал

Мистецтво спокуси: шлях до серця чоловіка

Новий рік
Наступний матеріал

Що подарувати близьким на новорічні свята: топ-варіанти на 2024 рік

Новини партнерів