«ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі»: перша книга Олі Цибульської

перша книга Олі Цибульської
Оля Цибульська написала книгу «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі» і ліричний саундтрек до неї.

Літературний дебют Олі — про те, що щастя починається з рішення бути щасливою. Однойменні книга і пісня подарують натхнення, яке так потрібне усім сьогодні для життя, радості і перемоги.

Оля Цибульська написала книгу «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі»

«Я написала книгу. Як полюбити себе? Я вчилася довго. Дивилась на ідеальних, успішних і не розуміла, в чому ключ. У них все легко і з посмішкою, а у мене якось реально і без блискіток. Де та точка, після якої не відвертаєш очей від дзеркала? Собі в очі дивитись страшно. Бо не збрешеш. Де перемоги, які окриляють? Де, бляха, взяти сили на них, коли здається, весь світ проти тебе? Як перестати вигризати в серці кратер постійною критикою? І кого пустити в те серце? Так, щоб не боятись повернутись спиною… Де купити пігулку від всього, що болить? Болить щодня за себе і за Україну. Я подивилась правді у вічі. Вона мені не сподобалась. Виявилось, що я боюсь, помиляюсь, смикаюсь, грішу, обманюю, не виправдовую очікувань. Виявилось, що я падаю, зневірююсь, злюсь, проклинаю. Перепрошую, каюсь, починаю спочатку, дарую надію, закохуюсь, допомагаю, заспокоюю, надихаю і смішу. Виявилось, що любити і ненавидіти я вмію однаково. Бо я звичайна людина. Ми пів життя ненавидимо себе. Прийшла пора полюбити. Щоб дозволити собі найбільшу розкіш: прокидатись і засинати з тим, кого любиш. Я змогла. Бери собі мої секрети. Ця цілюща книга — відповідь на всі запитання», — коментує Оля Цибульська свій особливий реліз.

Жіночий бестселер «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі», який вийшов у #книголав, доступний до передзамовлення за посиланням.

Оля Цибульська написала книгу «ЦвіТи. Як полюбити ту, що в дзеркалі»

Фото: Олександр Бачинський

Читайте також

Оля Цибульська розповіла, як врятувалась від депресії: «Це витягло мене з кабінету психіатра»

Оля Цибульська розповіла, як врятувалась від депресії: «Це витягло мене з кабінету психіатра»

Більше не секрет: Ivan NAVI вперше показав спільне фото з дружиною та сином

Більше не секрет: Ivan NAVI вперше показав спільне фото з дружиною та сином

жінки
Попередній матеріал

Українки можуть безплатно пройти мамографію, щоб нівелювати ризик раку: куди звертатись

Тарас Цимбалюк
Наступний матеріал

Тарас Цимбалюк розповів, як проводить вихідні з коханою: «Ці банальні речі дуже цінні для нас»

Новини партнерів