Дружина міністра оборони розповіла про свої антистресові лайфхаки: «Завжди раджу це всім»

антистресові лайфхаки
Антистресові лайфхаки від Юлії Зорій. Психологиня, телеведуча і дружина міністра оборони України розповіла про дієві способи боротьби з тривожністю.

Останнім часом в Україні значно побільшало повітряних тривог, обстрілів та невтішних новин. Люди знову почали відчувати стрес та виснаження організму. Як боротися з таким станом? За лаштунками зйомок проєкту «єПитання», який показує Новий канал, психологиня та ведуча ICTV Юлія Зорій поділилася своїми антистресовими лайфхаками.

«Я усвідомлюю, що невтішні новини – це зараз частина нашого життя. І варто розуміти, що вони є і ще будуть, бо в країні триває повномасштабна війна, – говорить Зорій. – Як я особисто борюся зі стресом? Одразу починаю щось робити фізично. Завжди раджу це своїм клієнтам і сама дотримуюся. Щось перескладаю, перебираю записи, книжки, конспекти, працюю. Або ж просто виходжу на прогулянку! Це може відволікти, бо будь-яка фізична дія зменшує силу емоцій. А ще я можу сама з собою говорити. Сідаю й обмірковую, що мене тривожить, що з цим можу зробити. Таким чином сама собі виговорююсь, і рівень стресу знижується».

Інколи в суспільстві з’являються розмови, що ситуація може погіршитись, оскільки ніхто не розуміє планів ворога. Такі думки породжують страх, який теж тягне за собою стрес. На такий випадок Юлія Зорій теж має дієву пораду!

«Ми не можемо не думати про такі речі. Все одно хвилюємося, бо читаємо новини, десь чуємо, що може бути щось нове, – каже психологиня. – Насамперед треба зрозуміти, що ви можете зробити зараз. Також подумати, як будете діяти, якщо раптом станеться погіршення ситуації, куди та з ким поїдете, які речі зберете... Коли людина собі складає можливий сценарій того, як вона діятиме в екстреній ситуації, то це її заспокоює. Важливо завжди мати план!»

Читайте також

Дружина міністра оборони Юлія Зорій розповіла, як вони з чоловіком справляються з труднощами

Дружина міністра оборони Юлія Зорій розповіла, як вони з чоловіком справляються з труднощами

Відома ведуча розчулила мережу зізнанням у коханні до міністра оборони: «Пощастило з ним»

Відома ведуча розчулила мережу зізнанням у коханні до міністра оборони: «Пощастило з ним»

фільми
Попередній матеріал

ТОП-5 найкращих трилерів, які варто подивитись

Віра Кекелія
Наступний матеріал

Віра Кекелія рекомендує: топ-5 улюблених фільмів про кохання

Новини партнерів