Оновлена Mazda CX-5 2022 року вже у продажу в Україні

Mazda CX-5 2022 року
Офіційні дилери Mazda в Україні розпочали продаж найбільш очікуваної новинки 2022 року — оновленої Mazda CX-5.

Автомобіль представлено у двох версіях: 2,0 л. 6АТ потужністю 165 к. с. та з двигуном  2,5 л. 6АТ потужністю 194 к. с., доступне як з переднім, так і із повним приводом. Версія 2022 року отримала 13 комплектацій із різноманіттям опцій, допоміжних систем та систем пасивної й активної безпеки, ціна стартує від 1 193 600,00 грн на обмежений склад автомобілів, що є в наявності в Україні.**

Рестайлінгова Mazda CX-5 2022 побудована на оновленій платформі Skyactiv-Vehicle Mazda, із більш досконалішою підвіскою, що значно зменшує рівень шуму та вібрацій у салоні.

Також змін зазнала зовнішність автомобіля: ще більш потужнішою та об'ємною стала решітка радіатора із глянцевим чорним покриттям, зміненою формою переднього та заднього бамперів та колісними арками у колір машини для комплектації TOP. Витончений дизайн підкреслюють рестайлінгові ліхтарі та фари, адаптивні світлодіодні фари представлені 20-сегментними світлодіодними модулями, замість 12-ти у попередній версії. Новий дизайн 19-дюймових легкосплавних дисків представлений у декількох версіях. Серед них оздоблені чорною металевою фарбою для комплектацій Sport Black та Black Edition, сріблясті з новим дизайном  у комплектації TOP.

Внутрішнє оздоблення, як і раніше, відзначається преміальною якістю шкіри Nappa та розкішними текстурами із натурального дерева у топовій комплектації. У базових версіях Mazda CX-5 2022 має нові акценти інтер’єру, з’явилась зовсім нова версія Active з замшевою оббивкою із лаймово-зеленою строчкою та дефлектором для кондиціонера у такий самий колір, та версія Sport Black із червоною строчкою, що обшиває комбіновані шкіряні сидіння, кермо та дверні панелі.

Mazda CX-5 2022 року отримала нову систему Mi-Drive — Mazda Intelligent Drive Select — для покращення динаміки водіння та вибору режиму їзди, що відчутно покращує динаміку керування та ходові характеристики у різних умовах. Система доступна для повнопривідних версій в багатьох комплектаціях: Black Edition, Style+, Sport Black та TOP.

Для TOP комплектації на ринку України, доступне безконтактне відкриття задньої двері багажника.

Мультимедійна система MZD Connect поточного покоління отримала бездротове підключення додатків Apple CarPlay® починаючи з комплектації Active. Також, починаючи з комплектації Active, в стандартне обладнання входить бездротова зарядка для смартфона. Преміальна аудіосистема Bose® з 10 динаміками забезпечить високоякісне звучання найулюбленіших треків для топових комплектацій Style+, Sport Black та TOP.

Гама кольорів оновленої Mazda CX-5 була розширена новим кольором Zircon Sand — пісчаний тон із сяючими мікрочасточками. Для всіх комплектацій — без додаткової доплати за колір.

*Оснащення залежить від комплектації

**За додатковою інформацією щодо автомобілів  Mazda, включно з цінами, звертайтеся, будь ласка, до офіційних дилерів Mazda в Україні та на сайті mazda.ua

Фото: пресслужба

Читайте також

До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

До мурах: акустичний концерт KHAYAT на підтримку переселенців

«Думаю, в Маріуполь ніхто не повернеться»: діти, які пережили окупацію міста, розповіли свої історії

«Думаю, в Маріуполь ніхто не повернеться»: діти, які пережили окупацію міста, розповіли свої історії

Євген Клопотенко
Попередній матеріал

Як людина їсть – така вона і в ліжку: Євген Клопотенко поділився пікантним спостереженням

Валентин Міхієнко
Наступний матеріал

Нотки теплих країв: рецепт курки карі з рисом від коміка Валентина Міхієнка

Новини партнерів