Тамерлан назвав 8 правил виховання сина: «Татові треба бути найкращим другом для своєї дитини»

Тамерлан
Тамерлану, учаснику дуету TamerlanAlena, виконавцю, автору слів, продюсеру, чоловікові та батькові сьогодні виповнюється 33 роки.

У свій день народження Тамерлан поділився думками про батьківство, яке називає своїм найбільшим щастям. Артист розповів про методи виховання восьмирічного сина Тимура.

Читайте також

TamerlanAlena рассказали о правилах, которые укрепляют их семью

TamerlanAlena рассказали о правилах, которые укрепляют их семью

  • Увага до дитини

Виховання сина – дуже важливий момент. Ми з Оленою максимально намагаємося приділяти Тимуру увагу та проводити разом час. Свою дитину я відчуваю та знаю. Мені важливо нічого не проґавити в його самовідчутті та виразі. Буває, хлопчики виростають і замикаються, просто тому, що не були почуті і зрозумілі. Як тато я намагаюся чути і слухати його завжди, навіть якщо з чимось не згоден. Ми всі обговорюємо.

  • Стосунки «тато-син»

Я вважаю, що для своєї дитини батькові треба бути найкращим другом. Я вмію слухати Тимура та бути з ним на рівних. З таким підходом легше вибудувати абсолютну довіру та добрі взаємини.

  • У сім'ї немає поганого та доброго поліцейського

Разом з Оленою пояснюємо Тимуру правила поведінки у суспільстві. Намагаємося його не балувати, щоб він усвідомлював цінність тих чи інших моментів. Хочеться, щоб наш син знав, що мама з татом бажають йому лише добра. А коли караємо, то даємо зрозуміти, що це не за приколом, треба звернути увагу на наші зауваження і зробити висновки.

  • Свобода вибору

Важливо, щоб син завжди сам знав, чого хоче, правильно розставляв пріоритети, йшов до своїх цілей, мріяв і, звичайно, був щасливим. Це основні моменти, які намагаємося виростити у своїй дитині. Ми не хочемо Тимура до чогось підштовхувати, він має сам визначитися, чого хоче. Наше завдання його виховати, вивчити, вкласти цінності та підтримувати його бажання та прагнення.

Читайте також

  • Сімейні традиції

Я за те, щоб щеплювати з дитинства сімейні традиції. Напевно, як і багато родин, ми проводимо різдвяні та новорічні свята з усіма рідними. Це приблизно тиждень бурхливих веселощів, сміху за столом і лише позитивних емоцій у домі. Традиція святкування головних вечорів року з усією сім'єю у нас є обов'язковою.

  • Спортивне виховання

Особливу увагу приділяємо спорту. Ми його віддавали в різні секції, дивилися, де йому буде комфортніше, що подобатиметься. Він у нас займався гімнастикою, шахами, плаванням. Зараз найбільше захоплюється футболом, це йому подобається, він цим горить. На матчі ми їздимо разом постійно. Якщо відбувається у Києві, то я його відводжу на матч, підтримую. Для нього важлива моя присутність і думка щодо тієї чи іншої гри. Тимур настільки любить цей вид спорту, що ми навіть думали про спортивний табір.

  • Цінності

Ми намагаємося навчити Тимура правильним цінностям — бути чесним, справедливим, по-своєму правильним, завжди знаходитися в бажанні здійснити свої мрії. Основний внесок – це сімейні цінності. Він бачить, які стосунки у мами з татом, та фіксує собі цю модель.

  • Любов

І, звичайно, головне правило для всіх батьків — це любити свою дитину. Усі ми родом із дитинства. Наші проблеми, комплекси та успіхи починаються там. Тільки в абсолютному коханні може вирости щаслива людина! Ми робимо все заради того, щоби Тимур був саме таким.

Фото: пресслужба

їжа
Попередній матеріал

3 продукти, на яких ніколи не можна економити. Поради шеф-кухаря шоу «На ножах»

Олександр Педан з дочкою
Наступний матеріал

Теплі краї, яхтинг на ювілей, вступ доньки до вишу – Олександр Педан розповів про плани на 2022

Новини партнерів