Официально: Потап прокомментировал скандальное видео о России

Потап фото
Потап написал открытое письмо по поводу возникшего скандала с архивным видеообращением «Потапа и Насти» к россиянам.

#@#

Группа «Потап и Настя» внезапно оказалась в центре скандала. Поводом для этого стало распространение недоброжелателей по сети видеообращения «Потапа и Насти», записанного в марте 2014 года. Тогда многие украинские артисты, в том числе Алексей Потапенко и Настя Каменских, снялись в роликах, призывающих остановить войну в Украине.

На днях данное видео с обращением «Потапа и Насти» было растиражировано по сети снова. В этот раз некие активисты заявили, что дуэт не имеет права выступать в Ивано-Франковске, и призвали жителей Западной Украины бойкотировать их выступление.

В связи с этим Потап написал открытое письмо:

"Звертаюсь до вас з приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету «Потап і Настя», що набрала обертів напередодні наших виступів на західній Україні. Я хотів би не помічати всього того інфо-лайна, яке ллється на проект Потап і Настя, але мій сприятливий настрій і несамовите бажання деяких псевдогромадських організацій попіаритись за рахунок мого проекту, змусили мене дещо пояснити вам, шановні громадяни України. Ви можете як завгодно ставитись до творчості нашого с Настунєю дуету, але те, що за кількістю, якістю і географією концертів ми одні з перших в Україні - це факт. (Крім ОЕ, мабуть) Як і той факт, що ми кияни та українці.

Наші інтернешнл фан-клуби за сумарною кількістю людей можна порівняти з якоюсь невеликою країною, наприклад Ліхтенштейном. Географія наших виступів - це весь світ. Тільки останній тур - це США, Канада, Австралія, Ізраїль, Ірландія, Німеччина - більше 40 концертів. Нас обожнюють і на наших концертах завжди майорять синьо-жовті прапори.

Нарешті, ми повернулись додому в Україну і розпочинаємо такі довгоочікувані концерти на Батьківщині. З особливим натхненням люди розкуповують квитки на західній Україні, ми навіть призупинили продаж в деяких містах, тому що в Рівному у нас два концерти за вечір, в Ужгороді теж два, також повністю продані Луцьк і Франківськ. І тут з'являються статті про нібито непатріотичність нашого колективу, про якісь одними ними видумані виступи в Росіі "під час окупації", з'являються петиції про недопущення нашого концерту, тощо. Хм....

Я дуже не люблю пояснювати фінал анекдотів чи жартів, але якщо в мене вже з'явився привід та, по-друге, тому що у деяких людей, які вірять у цей шлак, я змушений констатувати відсутність інформаційно-аналітичної хромосоми, без образ, поясню. Почнемо з найбільш популярної теми, - ще раз - про штани)) Я, Потапенко Олексій Андрійович, жартував над артистами, які,виступаючі в Росії, дуже сильно люблять "Дякувати" за те, що вони там виступають. Побачивши їх в зал, не стримався і в пародійній манері глузував з них, за що мав великі проблеми з організаторами свята. Зняті штани лишились з попереднього жарту, який висміював любов Стаса Костюшкіна до роздягання. Думав, що повернусь популярним у рідний край, висміявши блазнів, але на Батьківщині жарт скоротили і перекрутили, за що я піддався шквалу шаленої критики. Згоден з одним - жарт дуже тонкий і зрозумілий тільки тим, у кого дійсно сильне почуття гумору.

Потім почали писати, що я вів концерт 23 лютого, у Кремлі з Басковим... Я, Потапенко Олексій Андрійович, 23 лютого був зайнятий на зйомках реклами в Києві і не міг бути присутнім на концерті у Кремлі, як би вам того не хотілось. Оперуючи тільки цими інфофейками, ненависники іншомовних музикантів, розкрутивши гарячу тему і присмоктавшись до бренду "Потап і Настя" - зібрали аж 30 підписів під петицією про недопускання нашого концерту у Луцьку. Змусили провести засідання міськради і навіть облради, які вирішили скасувати наш виступ у Луцьку))) Як це??? Облрада не може скасовувати концерти, але під тиском і побоюючись активістів, на всяк випадок заборонила концерт заслужених зрадників України))) це мене смішило дуже, поки я не згадав про 1000 проданих квитків на наш концерт, а якби ми відкрили другу касу, їх би було 2000. Розумієте мене... 2000 куплених квитків проти 30 безкоштовних автографів. Бідні лучани, чого ж вони не отримають свого свята? За незрозумілий жарт Потапа і за фейк в Інтернеті? Тю...

Добре, думаю, ну перенесемо, попереду важкий рік -100 запланованих виступів, приїдемо в Луцьк восени...
А тут на тобі! Франківськ - повстань! На боротьбу з Потапом і Настею, бо вони перші з росіянами почали мости наводити і відео: https://www.facebook.com/725051254284184/videos/905789452877029/

І це розсилається всім українським журналістам....
Але вони забули додати повне відео, дуже зворушливої акції “Мирна сотня” яка проходіла в 2014 році і в якій брали участь Фагот, Навроцька, Катя Осадча, Юрій Горбунов, Друга Ріка, ВиС і інші українські артисти, метою якої було привернути увагу простих росіян, зупинити війну, на зрозумілій їм мові, ось це відео:

І було це задовго до сумних подій...

А знаєте, чому зовсім нещодавно я разом з гуртом Mozgi зібрав повні зали у тому ж Луцьку і Франківську? І ніхто не заперечував і не писав нічого "антипотапського"? Тому що Mozgi молодий проект, і на ньому не пропіаритись, а ось Потап і Настя - це дійсно улюбленці народу! І це комусь дуже муляє перед очима.

А останній "хіт" про квоти, стосовно українського продукту, начебто Потап і Настя перші виступили проти підтримки українського виробника музики... Пояснюю: я, Потапенко Олексій Андрійович, всіляко і привселюдно підтримую квотування радіоефіру, вважаю ініціативу правильною. У свою чергу пропоную дійти до 37,5% україномовного продукту за декілька років, починаючи з 20% і підвищувати планку кожен рік на 5%, за для виготовлення якісного і конкурентноспроможного матеріалу.

Я, звичайно, вдячний за піар всім хейтерам і я обов'язково скористаюся увагою до мене, але ви вибрали не того хлопця для ролі зрадника.

Я можу бути епатажним, про мене можуть складати фейкові статті, я можу бути незрозумілим жартівником, але я ніколи не зраджував своєму народові і Країні.

Коли в Ізраїлі ракета влучає в будівлю, а поруч гуляють весілля, - після того, як всім допомогли і розібрали розвалини, весілля продовжується! Ізраїльтяни кажуть: "Ворог саме цього і хоче, щоб ми перестали святкувати, а ми будемо!" Як в Кварталі: "Сміємось - значить не здаємось". Не лишайте людей свята. Наші концерти - це справжня панацея. Вони дійсно допомагають, ті хто хоч раз потрапляв на них, це дуже добре знає. Посмішки на обличчях і віра в себе і в те, що все буде краще - це безцінно! Люди хочуть чогось зрозумілого і нормального, в наш ненормальний час! Це вам кажу я, Олексій Андрійович Потапенко, капітан збірної України з водного поло, тренер «Голосу країни», тренер «Ліги сміху» і просто громадянин)))

р. s. Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів))) у мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню?"

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Потап: "Я не лезу в политику. Я помогаю своей стране экономически"

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Энн Хэтэуэй впервые стала мамой!
Попередній матеріал

Энн Хэтэуэй впервые стала мамой!

Звездные откровения: Скарлет Йоханссон впервые рассказала о несчастливой любви
Наступний матеріал

Скарлет Йоханссон впервые рассказала о несчастливой любви

Новини партнерів