Экс-участник "ТНМК" Диля победил рак

Диля победил рак
Украинский музыкант и композитор, бывший участник группы «ТНМК» Эдуард Приступа (Диля) вылечился от рака. Об этом он сообщил на своей странице в Facebook.

#@#

После того как врачи диагностировали у Дили вторую стадию рака, он обратился за помощью к общественности, чтобы собрать деньги на операцию за границей. К счастью, операция прошла успешно, и теперь Эдуард Приступа здоров.

На своей странице в соцсети Диля сообщил, что победил рак, и поблагодарил всех, что помог ему в этом:

«Ми перемогли рак! Майже 3 місяці напруженої боротьби! Але зараз всі аналізи в нормі! Інформацію отримав вчора ввечері.

Дякую Богу. Сину Божому Іісусу Христу, Богородиці, Святому Миколаю Чудотворцю, Святому Едуарду, Матушкє Аліпії, Пантелеімону Целітелю, Святим Отцям, Ангелам охоронцям, Крішнє. Дякую родині і батькам. Дякую друзям. Дякую всім, хто вірив, молився, співчував, допомагав фінансово, підтримував морально. Дякую ізраільській компанії ‪#‎iMedExpert‬ за супровід, якісне надання послуг, якісне лікування, турботу до-під час-після! Дякую чарівному доктору, професору, хірургу Оферу Юсуповичу! (Він на фото зі мною і його золоті руки робили операцію) Дякую Аюрведичним центрам Дханвантарі та Чайтамані за чудодійні ліки. Дякую психологам-психотерапевтам Наталії Туканової, Володимиру Вікторовичу. Дякую благодійному фонду допомоги онкохворим дітям Краб та особисто Ларисі Лавренюк за підтримку, консультації та допомогу. Дякую українським лікарям за вчасне обстеження, діагностику і виявлення хвороби. PS. Як і обіцяв, після одужання перераховую залишок у фонд Краб. Він скаладає 700$, що орієнтовно 18200 грн. Врятуємо ще чиєсь життя! Тепер повертаюсь до творчого процесу. Також я і надалі буду продовжувати свою благодійну діяльність у різних напрямках: підтримку онкохворих дітей, дітей сиріт, наших захисників і тд. Ще раз щиро дякую всім! PPS - звісно, тепер я маю протягом 5 років регулярно кожні 3 місяці проходити призначені лікарем обстеження, але то вже не страшно і зовсім інша) Бо це Перемога!!!»

Экс-участник ТНМК Диля победил рак

На фото Диля со своим врачом в Израиле

Экс-участник ТНМК Диля победил рак

Диля победил рак

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Хью Джекман в пятый раз борется против рака

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

6 модных трендов домашнего текстиля
Попередній матеріал

6 модных трендов домашнего текстиля

Сергей Безруков и Анна Матисон
Наступний матеріал

Сергей Безруков и его новая жена планируют родить ребенка

Новини партнерів