Мама Кузьмы Скрябина обратилась к артистам: "Хочу извиниться за слова Владимира Бебешко"

Мама Кузьмы Скрябина
Мама Кузьмы Скрябина, Ольга Кузьменко, обратилась к артистам и поклонникам своего сына. Женщина объяснила, почему отменили концерт-реквием «Год одиночества» и извинилась за слова Владимира Бебешко.

#@#

Мама покойного Кузьма Скрябина решила обратиться к поклонникам сына и украинским артистам. На официальной странице группы «Скрябин» в Facebook Ольга Кузьменко объяснила, почему на самом деле так и не состоялся концерт-реквием «Год одиночества». Концерт был запланирован на 2 февраля, позже его перенесли на 6 число, а затем и вовсе отменили.

«Тема концерту – реквієм «Рік самотності», який мав відбутися 2-го, а потім 6-го лютого декого дуже зацікавила. Так от, я відповідаю: 2 лютого загинув мій син, тому ніякого концерту в цей день бути не могло. По християнському звичаю річниця смерті – це Служба Божа в церкві, панахида на могилі і поминальний обід. Це віками встановлений християнський обряд, і його ніхто не відміняв. Ввечері люди на площах, які і рік тому, зібралися запалити свічки пам’яті. Україна поминала Андрійка, співали зі сльозами його пісні, довго не розходилися – відпровадили у вічність мого сина, свого Артиста, який любив їх, відпровадили всім миром і це було по-справжньому велично. Це була моя вимога, як мами, і всі це зрозуміли і виконали», – объяснила мама Скрябина, добавив, подготовить концерт на 6 февраля никто просто не успел, ведь для организации выступлений с оркестром нужно намного больше времени.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Новый солист «Скрябина» Женя Толочный: «Кузьму не заменить, но жизнь продолжается»

Также Ольга Кузьменко попросила извинения у артистов за слова Владимира Бебешко в одном из недавних интервью, в котором продюсер заявил, что концерт отменили из-за того, что многие исполнители запросили слишком высокие гонорары. Женщина отметила, что уже давно не общалась с Владимиром, а тем более на тему концерта.

«Я хочу вибачитися перед артистами, які співали на Благодійному концерті в Києві та у Львові за слова Володимира Бебешка, озвучені в одному з інтерв’ю: про гонорари, про те що співають пісні Андрія у своїх концертах, і якісь інші грошові рахунки. В. Бебешка ніхто з сім’ї не уповноважував робити такі заяви, і тим більше говорити щось від мого імені. Я з ним взагалі давно не спілкувалась, тим більше на тему концерту. Все, що я думаю, відкрито говорю скрізь сама, без «адвокатів», – заявила мама Кузьмы.

ЧИТАЙТЕ: Кузьму Скрябина посмертно наградили орденом «За заслуги І степени»

Женщина добавила, что все артисты, желающие исполнить песни Андрея, просили у нее разрешения, и она рада, что композиции, которые раньше считались «не форматом», теперь стали настоящими хитами благодаря коллегам ее покойного сына.

«Пояснюю: всі, хто співає пісні Андрійка в своїх концертах, питалися дозволу , я їм дуже дякую за те, що цілий рік найкращі артисти України у своїх концертних програмах виконували ту пісню Андрійка, яку вони співали на Благодійному концерті, згадували мого сина добрими словами і несли до людей його пісні, які він на превеликий жаль уже не зможе ніколи заспівати сам. Співали красиво, пропускаючи через свою душу. Ви уявляєте скільки людей почули пісні, яких вони не чули ніколи по радіо та ТВ, їх не крутили, не брали, бо «не формат». А тут за цілий рік всі, хто співав у своїх концертах цей «не формат», рознесли по всій Україні наживо. Я безмірно їм вдячна», – призналась Ольга.

Полный текст обращения Ольги Кузьменко: 

«Звернення О.М. Кузьменко до артистів і фанів. Пояснення.

1.Тема концерту-реквієм «Рік самотності», який мав відбутися 2-го а потім 6-го лютого, декого дуже зацікавила. Так от, я відповідаю: 2 лютого загинув мій син, тому ніякого концерту в цей день бути не могло. По християнському звичаю річниця смерті - це Служба Божа в церкві, панахида на могилі і поминальний обід. Це віками встановлений християнський обряд, і його ніхто не відміняв. Ввечері люди на площах, які і рік тому, зібралися запалити свічки пам’яті. Україна поминала Андрійка, співали зі сльозами його пісні, довго не розходилися – відпровадили у вічність мого сина, свого Артиста, який любив їх, відпровадили всім миром і це було по-справжньому велично. Це була моя вимога, як мами, і всі це зрозуміли і виконали.

2. Перенесення на 6 лютого концерту не вдалося: занадто багато треба ламати чиїсь плани, гастролі, концерти – отже і не було вже часу готувати новий концерт з симфонічним оркестром – це нереально. Заминка, перенесення і врешті відміна - це логічний хід подій.

3. Я хочу вибачитися перед артистами, які співали на Благодійному концерті в Києві та у Львові, за слова Володимира Бебешка, озвучені в одному з інтерв’ю: про гонорари, про те що співають пісні Андрія у своїх концертах, і якісь інші грошові рахунки. В. Бебешка ніхто з сім’ї не уповноважував робити такі заяви, і тим більше говорити щось від мого імені. Я з ним взагалі давно не спілкувалась, тим більше на тему концерту. Все, що я думаю, відкрито говорю скрізь сама, без «адвокатів».

4.Пояснюю: всі, хто співає пісні Андрійка в своїх концертах, питалися дозволу, я їм дуже дякую за те, що цілий рік найкращі артисти України у своїх концертних програмах виконували ту пісню Андрійка, яку вони співали на Благодійному концерті, згадували мого сина добрими словами і несли до людей його пісні, які він на превеликий жаль уже не зможе ніколи заспівати сам. Співали красиво, пропускаючи через свою душу. Ви уявляєте скільки людей почули пісні, яких вони не чули ніколи по радіо та ТВ, їх не крутили, не брали, бо «не формат». А тут за цілий рік всі хто співав у своїх концертах цей "не формат» рознесли по всій Україні наживо. Я безмірно їм вдячна. Це була, як кажуть, «розкрутка» неймовірна і безпрецедентна і не треба було просити ні радіо ні ТВ.

5.Багато пісень стали хітами завдяки виконанню їх на концертах інших виконавців. Я ще раз дякую всім артистам, які виступали на Благодійному концерті в Києві і на 40- тисячному концерті у Львові.

Дякую Вам, люди, як сказав би Андрій!»

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Назар Барилко
Попередній матеріал

Спецвипуск "Viva! Переможці": Назар Барилко

Французский красавчик Гаспар Ульель впервые стал папой
Наступний матеріал

Французский красавчик Гаспар Ульель впервые стал папой

Новини партнерів