Ольга Фреймут оскандалилась из-за парковки на тротуаре

Ольга Фреймут оскандалилась из-за парковки на тротуаре
Во Львове, где Ольга Фреймут с родными собралась на праздновании дня рождения своего отца, ведущая неожиданно попала в скандал. Телезвезда припарковала внедорожник на тротуаре, чем возмутила львовян.

#@#

Семейный праздник во Львове обернулся для Ольги Фреймут шумихой в СМИ – десятки интернет-изданий растиражировали новость со скандальными заголовками о том, как паркуется телеведущая. Свою машина знаменитая блондинка поставила на тротуаре, и местные жители моментально на это отреагировали.

Фотографии с места события и все подробности в Фейсбуке опубликовала жительница Львова. Интересно, что после замечания о неправильной парковке Ольга Фреймут, по словам очевидицы, невозмутимо ответила девушке «А вы кто такая?» и вдогонку предложила ей сделать «селфи с селебрити».

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Ольга Фреймут встретилась с семьей бывшего мужа

«Вийшла собі пообідати в районі Привокзальної, перехрестя вулиць Стороженка і Чоловського. Дивлюсь на тротуарі стоїть припаркований Range Rover. Підійшла. За кермом панянка в сонячних окулярах і з мініатюрною чіхуахуа. Я зробила зауваження. У відповідь стандартні авихтотака, ‪#‎адеямаюстати‬", і на кінець «включу аварійку, так краще?». Після чого пані пішла по справах. Ну я взялася фотографувати, прибігає власниця і – увага! – фраза, від якої я зареготала і трохи розгубилася: «Може хочете селфі з селебріті?» Вибачайте, пані Оля Фреймут, не впізнала. Вітаю у Львові!» – написала в Фейсбуке львовянка Marta Turetska.

Ольга Фреймут оскандалилась из-за парковки на тротуаре

Ольга Фреймут оскандалилась из-за парковки на тротуаре

За пакет с фастфудом Ольге Фреймут тоже пришлось оправдаться. Об этом читайте ниже

Ольга Фреймут оскандалилась из-за парковки на тротуаре

Фото: Facebook Marta Turetska

Ольга Фреймут, которая этим летом шикарно отдохнула в Америке, уже успела прокомментировать случившееся недоразумение.

«Неочікувано у свої вихідні я опинилася у заголовках новин та привернула увагу до проблеми правильного паркування автівки. Дякую всім друзям за підтримку, а ворогам за небайдужість. Я вже звикла до критики за багаторічну роботу у якості інспектора. Насправді, як водій з 15-річним стажем, я добре знаю правила, отже зупинилася на аварійці, вийшла на 3 хвилини, у машині залишилися моя мама та похресниця. Та у дорожніх правилах стільки нюансів, які багатьох можуть заплутати.

Тішить, що мої улюблені львів'яни такі небайдужі і змагаються за справедливість – це саме те, чому я вчу у своїх програмах. Проблема неправильного паркування актуальна для дискусії. Можливо, в одній із своїх програм разом з ДАІ ми проінспектуємо паркувальні майданчики та центральні вулиці різних міст», – отметила Фреймут.

ЧИТАЙТЕ ИНТЕРВЬЮ: Ольга Фреймут: "Я не выхожу замуж, потому что моя дочь категорически против этого"

Объяснила ведущая и пакет с фастфудом, с которым ее запечатлели на улице:

«Щодо пакунку з МакДональдсу, в якому я несла їжу для родичів. Як всім відомо, особисто я не люблю фастфуд і всіх закликаю вживати здорову їжу, проте суворо контролюю лише своє життя – кожен має право на власний вибір».

СМОТРИТЕ ТАКЖЕ: 10 Оль украинского шоу-бизнеса: Фреймут, Полякова, Горбачева и другие

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

Миранда Керр призвала девушек любить себя
Попередній матеріал

Миранда Керр призвала девушек любить себя

Ирина Билык побывала в Крыму
Наступний матеріал

Ирина Билык побывала в Крыму и сделала селфи с Киркоровым

Новини партнерів