Жена Кузьмы Скрябина продолжит дело мужа

Кузьма Скрябин и его жена Светлана
Светлана Бабийчук, жена Кузьмы Скрябина, основала благотворительный фонд. Женщина будет помогать детским домам, больницам, заниматься волонтерской деятельностью и поддерживать украинских военных, как это делал Андрей Кузьменко.

#@#

На официальной странице группы «Скрябин» в Фейсбуке появилось сообщение о том, что жена Кузьмы Скрябина основала фонд в честь покойного мужа. В рамках инициативы будут обустроены памятники, скверы, а также предоставлена помощь детским домам, больницам и украинской армии.

СМОТРИТЕ ВИДЕО: До мурашек: Ирина Билык и группа "Скрябин" исполнили песню Кузьмы

«Як було анонсовано раніше, дружина Андрія Кузьменка — Світлана Бабійчук, заснувала Фонд імені Кузьми Скрябіна. Потреба у створенні Фонду виникла після бажання багатьох людей вшанувати пам'ять Кузьми, створивши певні меморіальні дошки, пам'ятники, сквери та інші об'єкти. Фінансування, створення та підтримка в належному стані таких об'єктів буде відбуватися саме за рахунок цього фонду. Крім цього, до основних цілей фонду належить організаці та проведення культурних масових заходів в пам'ять про життя та творчу діяльність Кузьми Скрябіна.

СМОТРИТЕ ГАЛЕРЕЮ: Семейные фото Кузьмы Скрябина

Також не можемо не згадати, що Кузьма часто відвідував дитячі будинки та лікарні, тому одним із завдань фонду буде продовжити та примножити добрі справи, які розпочав Андрій. Благодійна діяльність буде спрямована не лише на допомогу діткам з дитячих будинків, але й іншим закладам соціального забезпечення. Хоча, мало хто знав про активну волонтерську діяльність Кузьми на підтримку армії та постійні візити в госпіталь, дружина Андрія — Світлана, буде продовжувати допомагати нашим героям-військовим.

Кузьма Скрябин и его жена Светлана

 

Засновики та учасники фонду своєю діяльність будуть популяризувати не лише неоціненне культурне та творче надбання, яке залишив Кузьма, але і благодійну діяльність. Кузьма ніколи не афішував своїх відвідин ні лікарень, ні дитбудинків, він кожного дня старався змінити той світ на краще, і подбати про тих, хто сам цього зробити не може. Це і буде основною і безспірною метою фонду!» — говорится в заявлении.

ЧИТАЙТЕ: Кузьма Скрябин о дочери Барбаре: эксклюзивное интервью и фотосессия из архива Viva!

 

Красотка Ева Мендес стала лицом косметического бренда
Попередній матеріал

Красотка Ева Мендес стала лицом косметического бренда

Гламурный диджей Пэрис Хилтон зажгла публику в Лас-Вегасе
Наступний матеріал

Гламурный диджей Пэрис Хилтон зажгла публику в Лас-Вегасе

Новини партнерів