Иван Дорн тайно отдает на АТО десятки тысяч долларов, заработанных в России

Иван Дорн в фотосессии для Viva!
Волонтерскую деятельность Ивана Дорна рассекретил его друг Сергей Притула. Телеведущий впервые рассказал о том, что певец передает украинским бойцам в зоне АТО большие деньги и делает это уже давно.

#@#

После волны критики, которая обрушилась на Ивана Дорна после его выступления в Москве на Новый год, за него вступился друг и коллега по шоу-бизнесу Сергей Притула. Ведущий написал в Фейсбуке, какие суммы певец передавал на помощь украинской армии в зоне АТО, причем не делая из этого самопиара.

СМОТРИТЕ: Иван Дорн заговорил на украинском языке в новом видеоклипе

Вот что пишет Притула:

«За гроші, які мені давав Іван Дорн, я восени купував джип для хлопців у АТО, оптику, шоломи… Гроші були великі і, що важливо, у валюті. Робилося все «ціхо-ша», бо розклад, коли людина заробляє «там», а допомагає «тут» усіх задовольняв. Усіх, крім «ура-патріотів»! Які дружніми рядами почали гнобити Івана в соцмережах, мовляв, не патріот… Той вже і так натякав (кліп) і сяк (Юрмала), не доходить. Чого ж хоче шановне товариство? Щоб артист вийшов на сцену і кричав: «Путін – х…ло!»? Ну? І кому легше стане? Артист позбудеться гастролів. АТО позбудеться спонсора. Хто «закриє» фінансову діру, яка утвориться на його місці? Той, хто сів на дивані перед монітором і лиє відрами критику? Вряд чи…

Позавчора Іван підвіз ще 10 000 Euro. За 3500 я вчора купив прилад нічного бачення. На наступному тижні візьму ще 2. Кожен такий прилад дозволяє зберегти десятки життів. Кожного разу, купуючи щось за його кошти, я перепитував, чи можна згадати про це у пості на ФБ. Казав, що не треба. Позавчора перший раз сказав: «Як хочеш». Видно, добре допекли. Я знаю Івана з 2007-го року. Так, має свої «бзіки», з людьми незнайомими буває складний у спілкуванні, особисте життя тримає під трьома замками… Проте, чого-чого, а відсутності патріотизму за ним не помічалось».

ЧИТАЙТЕ ИНТЕРВЬЮ: Иван Дорн о девушках, славе и сексуальной ориентации

Следите за нашими новостями в соцсетях: Viva! в Facebook и ВКонтакте

 

Анастасия Гусева рассказала о бурной ночи с принцем Гарри: "Мы были очень близки"
Попередній матеріал

Анастасия Гусева рассказала о бурной ночи с принцем Гарри: "Мы были очень близки"

Тайная свадьба: Даша Жукова рассказала о женитьбе с Романом Абрамовичем
Наступний матеріал

Тайная свадьба: Даша Жукова рассказала о женитьбе с Романом Абрамовичем

Новини партнерів