Топ-7 найкращих блисків для губ у 2024 році

блиск для губ
Якісні блиски для чарівних соковитих губ, які не мігрують за контур і поміщаються в будь-яку сумочку.

Прозорі, з блискітками, високопігментовані, з легким відтінком, дрібним шиммером, перламутрові… На сайті https://makeup.com.ua/ua/ можна обрати будь-який продукт для денного, вечірнього або святкового мейкапу. Існує безліч варіантів і відтінків, які сприяють зволоженню, добре носяться і зберігають глянцеве покриття протягом дня.

Який блиск для губ кращий — 7 продуктів з корисними компонентами

  1. Maybelline New York Lifter Gloss — бюджетний засіб з 20 відтінками. Формула має легку консистенцію і містить інгредієнти для догляду за шкірою, такі як гіалуронова кислота та кокосова олія. Компоненти розгладжують поверхню, зволожують, роблять губи повнішими на вигляд, а зручний аплікатор рівномірно розподіляє продукт.
  2. Lancome Juicy Tubes — кращий блиск для губ з 2000-х років. Він розгладжує зморшки, делікатно сяє, зберігає зволоження до 4 годин. Формула густіша, ніж інші в рейтингу, але це не робить її гіршою — саме завдяки цьому вона більш стійка. Крім того у флаконі Lancome міститься 15 мл, що майже втричі більше, ніж пропонує Maybelline.
  3. Bobbi Brown Crushed Oil Infused Gloss — улюбленець візажистів. Він нелипкий і має кремову консистенцію. Склад збагачений живильними оліями, які отримують з авокадо, абрикосових кісточок, оливкових плодів. Натуральні олійки зволожують і підтримують еластичність губ, тому блиск для губ забезпечує комфорт протягом дня і безпечний для щоденного використання.
  4. Fenty Beauty Gloss Bomb Universal Lip Luminizer — веганський продукт для гладких та об’ємних губ. Він не містить парабенів, фталатів і не тестується на тваринах. В асортименті є позиції з дрібним шимером, середнім і повним покриттям. Вітамін А чудово живить, а персиково-ванільний аромат робить використання ще приємнішим.
  5. NYX Professional Makeup Butter Gloss — кращий масляний блиск для губ з нелипкою текстурою, розкішними відтінками. Формула тане при нанесенні, забезпечує покриття від прозорого до середнього і виготовляється без жорстокості, що підтверджує організація PETA.
  6. Artdeco Hydra Lip Booster — кольоровий блиск для візуального збільшення губ. Вражає не тільки ефект після нанесення, а і склад. Екстракт морських водоростей Blue Seakale стимулює синтез колагену, сприяє регенерації шкіри. Маленькі кульки ліофілізованої гіалуронової кислоти Hyaluronic Filling Spheres зберігають вологу та розгладжують поверхню, зменшуючи недоліки.
  7. Clarins Instant Natural Light Lip Perfector — кращий блиск для губ з розкішним мерехтінням. Він складається з натуральних інгредієнтів і збагачений маслом ши, вітамінами.

Читайте також

В ім'я краси: топ-9 засобів для повноцінного догляду за шкірою і волоссям

В ім'я краси: топ-9 засобів для повноцінного догляду за шкірою і волоссям

Тенденції у світі краси: що варто спробувати у цьому сезоні

Тенденції у світі краси: що варто спробувати у цьому сезоні

Фен
Попередній матеріал

AENO HD1: Фен з унікальною технологією для швидкого стайлінгу без шкоди для здоров’я волосся

Дарина Подчерняєва
Наступний матеріал

Модні брови-2024 та антитренди у нарощуванні вій: поради експертки з Нью-Йорка Дарини Подчерняєвої

Новини партнерів