Магія моди – секрети створення незвичайного образу, що хвилює душу

мода
Похмура зима пішла. На зміну приходить весняний настрій та бажання перетворити свій образ, зробити його більш живим та виразним.

Мода для цього підготувала безліч сюрпризів в експериментах з формами та текстурами, нові оригінальні тренди та повернення призабутих хітів з нульових. Така різноманітність дозволить кожній модниці знайти свою модну фішку для неповторного образу.

Почати краще зі складання універсальної бази. До неї зазвичай входять прості та комфортні речі, які ідеально сидять та поєднуються між собою. На їх основі можна створювати ефектні луки та ловити на собі захоплені, а може й заздрісні погляди.

Для повсякденного кежуал аутфіту знайти стильні кросівки, футболки, худі, спідню білизну зможете за посиланням https://answear.ua/ru/m/reebok.

Що вибрати для модного луку?

Сьогодні наздогнати всі повороти швидкоплинної моди неможливо, і буквально копіювати луки fashion подіумів теж немає резону. Адже в реальному житті не всі вони будуть носибельними. Але щоб Ваш Look виглядав нетривіально і модно, потрібно мати кілька ультрамодних речей.

Невеликий гід за модними трендами:

  • Драпірування – можна використовувати як у верхній частині вбрання, так і в нижній. Надають образу жіночності та витонченості.
  • Бахрома – не виходить з моди вже кілька сезонів і поки не поспішає йти.
  • Каблуки kitten heels – невисокий тонкий каблучок виглядає стильно та елегантно, вписується в кежуал та вечірній аутфіт.
  • Білий колір - це може бути сорочка, сукня, сарафан, спідниця. Особливо ефектно виглядає в тотал луці.
  • Паєтки – мають дуже широкий спектр застосування спідниці, сумки, топи, штани навіть пальта.
  • Шкарпетки з туфлями, босоніжками під спідниці, сукні, шорти, штани.

Цей список можна продовжувати і надалі, тому що в моді практично все. Інтернет-магазин answear.ua запрошує модниць за модним одягом, взуттям та аксесуарами. У нас зможете стильно одягнути і своїх маленьких модників на сторінці https://answear.ua/ru/m/reima.

Що вибрати для літнього образу?

Літній сезон fashion подіуми пропонують зустрічати яскравими несподіваними образами. Дизайнери підштовхують модниць сміливо експериментувати з комбінуванням матеріалів різної фактури, об’ємами, незвичайним поєднанням кольорів.

Цього сезону в моді протиріччя: міні та максі, блискучий глянець та денім, максимально широкі штани та джинси скінні. У стилях теж роздолля для вибору від простого базового набору, до гламуру та еклектики.

Влітку в тренді легкість та жіночність. Повітряні витончені фасони, оборки, мережива, великі банти, квіти, прозорі спідниці та блузки. Але перевага за комфортом. А значить у вашому гардеробі потрібні:

  • джинси;
  • легкі блузи;
  • широкі лляні штани;
  • однотонні футболки;
  • міні спідниця;
  • велосипедки;
  • топи;
  • шорти;
  • сукня з квітковим принтом.

Доповнити модний літній аутфіт варто зручним пляжним взуттям, яке представлене на https://answear.ua/ru/m/havaianas.

Як вибрати модний одяг?

Вибір починаємо з визначення типу та особливостей фігури та обличчя. Стильним вважається одяг, який приховує недоліки та підкреслює принади. Віддавати перевагу слід лише тим моделям, у яких почуваєтеся розкуто та впевнено.

Ще одним важливим параметром є розмір. Речі повинні сидіти вільно: не надто обтягувати та бовтатися. Правильно визначитися допоможе розмірна таблиця, кожен бренд пропонує свою. Знайти все необхідне стильного аутфіту модниці зможуть на сайті інтернет-магазину answear.ua.

Читайте також

3 найкращі події весни. Куди варто сходити у квітні і травні

3 найкращі події весни. Куди варто сходити у квітні і травні

Вплив музики на вуличну моду

Вплив музики на вуличну моду

мода
Попередній матеріал

Вплив музики на вуличну моду

мода
Наступний матеріал

Магія моди – секрети створення незвичайного образу, що хвилює душу

Новини партнерів