Як стилізувати піджак оверсайз: 5 модних порад для жінок

Як стилізувати піджак оверсайз: 5 модних порад для жінок
Елегантний піджак оверсайз — це не просто елемент гардеробу, це вираз вашого стилю та впевненості.

Завдяки його вільному крою та потужному вигляду, цей одяг може стати ключовим акцентом вашого образу. Однак, як і з будь-яким стильним елементом, створення ідеального образу з піджаком оверсайз може знадобитися трошки творчості. Ми тут, щоб допомогти вам у цьому. Сьогодні поговоримо про кілька різних способів, як ви можете стилізувати піджаки великого розміру, щоб залишатися в тренді.

З сукнею-комбінацією

Один з наймодніших способів, як ви можете стилізувати блейзер оверсайз — це гарна сукня-комбінація. Незалежно від того, комбінуватимете ви чорну сукню-комбінацію з чорним блейзером, чи оберете приголомшливу кремову сукню-комбінацію з кольоровим блейзером, ви все одно залишатиметеся в тренді. Стильна сумочка жіноча і босоніжки на підборах допоможуть завершити цей елегантний лук.

З джинсами та футболкою

Один з найпростіших способів носити блейзер оверсайз — це вдягнути улюблені джинси і білу футболку. Разом із аккуратно заправленою футболкою та шоколадно-коричневим піджаком просторого крою із замші ви матимете чудовий свіжий вигляд. Цей обораз ідеально підходить для роботи, навчання, прогулянок та подорожей. Додайте до образу широкий шкіряний пояс, золотий ланцюжок та улюбленими підборами або ботильйонами.

З високими ботфордами

Маленька чорна сукня та ретельно підібраний чорний піджак оверсайз на Modivo.ua — ідеальна основа для будь-якого вечірнього або урочистого образу. Додайте до сукні широкий ремінь для створення лінії A-силуету і завершіть образ високими чоботами на підборах, щоб отримати неперевершений і трендовий вигляд.

В якості костюма

Для створення комфортного та стильного образу перетворіть свій оверсайз блейзер у великий костюм, додавши широкі штани з атласу. Цей образ легше створити, якщо ваш блейзер має нейтральний колір, наприклад, чорний або темно-синій. Однак не бійтеся спробувати щось пастельне, у піжамному стилі, наче ви зібралися на піжамну вечірку.

З облягаючою спідницею-олівець 

Носити оверсайз блейзер не означає автоматично ховати свою ідеальну фігуру у великій кількості матеріалу. Достатньо вдягнути ідеально приталену спідницю-олівець та облягаючий шовковий топ під ваш верхній одяг. У результаті ви маєте невимушений стильний образ з 80-х. 

З модним мініплаттям

Великий просторий піджак — чудовий спосіб зробити більш трендовим лук, який без нього має дещо дитячий вигляд. Наприклад, у поєдннні з модною мінісукнею блейзер згладжує загальну ніжність сукні й додає в образ нотку чоловічого стилю. До того ж піджак створює цікавий контраст з короткою довжиною мінісукні, роблячи лук більш стильним та виразним. Великий розмір блейзера рівномірно балансує малу довжину плаття.

З прямими штанами

Для жінок, які працюють в офісі, чудово підійде поєднання просторого блейзера з прямими або будь-якими іншими штанами, які ви любите вдягати на роботу. Додайте на верх гарний топ чи стильну блузу, підпережіться шкіряним ременем й завершіть образ туфлями-човниками. Так ви будете виглядати професійно, але водночас модно і весело. Щоб зробити лук більш консервативним, подумайте про просту пару сережок-гвоздиків і зібране в пучок волосся.  Ці прості способи носити піджак оверсайз дозволять вам носити цю модну річ практично в будь-якій ситуації! Ми не можемо дочекатися, щоб побачити, як ви його стилізуєте з настанням весняного сезону.

Читайте також

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Євробачення-2024: Тіна Кароль без макіяжу та концертного вбрання виступила в ефірі Нацвідбору

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Тейлор Свіфт
Попередній матеріал

Сукня, як у Тейлор Свіфт на «Греммі-2024»: в яких українських дизайнерів можна знайти схожу

Даша Квіткова
Наступний матеріал

Даша Квіткова здивувала зізнанням про гігієнічні процедури, які щодня робить з 2-річним сином

Новини партнерів