Модна індустрія в Україні: популяризація українського виробництва

SHEVCHENKO
Міць. Сила. Незламність. Стиль. Все це є описом українського народу. Ми це могли поєднувати в будь-які часи нашої історії. Почуття стилю вшито в генетичний код українців.

Якщо згадати, які елегантні та трендові речі одягала Леся Українка, та модні костюми українського денді Тараса Шевченка, можна з впевненістю сказати, що мода завжди мала місце в нашому житті.

За час повномасштабного вторгнення смаки українців та пріоритети споживання кардинально змінились. Війна показала, що гнатися за необдуманими покупками, які в подальшому не будуть використовуватись, немає сенсу. Поповнювати свій гардероб люксовими брендами перестало бути модно і втратило свою цінність.

Проте в той самий час розквітнули українські підприємства, в речі яких зараз одягаються зірки на модні покази та світові турне. Світ спостерігає вражаючий розвиток українських дизайнерів та брендів, що виходять за межі країни та здобувають популярність у глобальній модній індустрії.

Через те, що більшість закордонних брендів тимчасово закрили свої двері для покупців, українці почали шукати альтернативу у вітчизняному виробництві. Люди стали більш свідомими, проте  не менш вибагливим у виборі продукту чи одягу для себе. Це має бути не просто річ масового виробництва, а щось значно більше. Унікальна історія створення чи легенда окремого продукту, яка емоція передається власнику з покупкою товару. Речі зі своїм сенсом сьогодні є трендом.

Тому після повномасштабного вторгнення для українських підприємців відкрилася ніша на модному ринку. Хтось побачив можливість реалізації своєї мрії про власний бренд, хтось не впорався з викликом, а хтось знайшов сили продовжувати далі і дав друге дихання своєму бізнесу.

Брендом, який повинен був адаптуватися до викликів сьогодення з самого першого дня повномасштабного вторгнення є бренд SHEVCHENKO.

Це український бренд високоякісного жіночого одягу, який спеціалізується на трикотажних виробах. SHEVCHENKO народжений в Харкові за мирних часів. Бренд створений двома сестрами, Оленою та Світланою Шевченко, які вклали в свої речі дуже важливу мету для дівчат.

бренд SHEVCHENKO

Власниці заклали в свій бренд мету надати кожній жінці можливість обирати стильний, якісний та комфортний одяг, який підкреслить її красу та індивідуальність. Бренд SHEVCHENKO хоче, щоб кожна клієнтка відчула себе особливою та впевненою в собі в їхньому одязі.

Сестри Шевченко завжди надають перевагу тільки найкращим матеріалам і ретельно вивчають кожну деталь одягу. Кожен шов, кожен відтінок і кожна фурнітура піддаються особистому контролю, щоб забезпечити найвищу якість виробів.

«Для нас це не просто одяг, ми вкладаємо в нього всіх себе. Нещодавно я стала мамою, але зловила себе на думці, що наш з сестрою бренд, теж є моїм дитям. За яким постійно переживаєш, коли перевозиш всі речі з-під обстрілів, піклуєшся, щоб увесь процес був налагодженим та радієш, коли бачиш задоволених клієнтів», – каже Олена Шевченко.

бренд SHEVCHENKO

Вони вірять в те, що кожна жінка – це неповторна історія і завжди намагаються відтворити цю історію в своєму одязі бренду SHEVCHENKO.

«Насправді, отримуємо багато відгуків від дівчат, що наші речі дають змогу відчути щось особливе, ніжне та витончене. І я з ними погоджуюсь, бо речі, які виготовлені з любов’ю, несуть в собі ту саму частинку дива, яке розкривається на кожній клієнтці», – поділилась з нами Світлана Шевченко.

Популяризація українського виробництва у галузі моди є не лише питанням естетичного вираження, а й національної гордості та внеску в всесвітню модну індустрію. Тому український бізнес треба невпинно підтримувати, захоплюватись ним та просувати за межі нашої країни, щоб Україна була почута в усіх проявах світових тенденцій.

бренд SHEVCHENKO

Читайте також

Власниця салонів тайського масажу ROYAL THAI SPA Анна Ропотілова розкрила секрети свого успіху

Власниця салонів тайського масажу ROYAL THAI SPA Анна Ропотілова розкрила секрети свого успіху

Образ дня: Олександра Заріцька з гурту KAZKA підкреслила струнку талію у вишитій сукні

Образ дня: Олександра Заріцька з гурту KAZKA підкреслила струнку талію у вишитій сукні

лікар-алерголог
Попередній матеріал

5 важливих питань про зимову алергію

Настя Оруджова
Наступний матеріал

Настя Оруджова – про свої б'юті-ритуали: «У мене є правильні та неправильні ранки»

Новини партнерів