Власниця салонів тайського масажу ROYAL THAI SPA Анна Ропотілова розкрила секрети свого успіху

ROYAL THAI SPA
Українська бізнес-леді Анна Ропотілова, власниця салонів тайського масажу ROYAL THAI SPA під час війни має змогу підтримувати свій бізнес, а також відкрити третій салон в столиці. Про свій успіх Анна розповіла в інтерв’ю.

— Як було прийнято рішення розпочати бізнес у сфері тайського масажу?

З часом, коли СПА та масажі стали для мене основним видом діяльності, вивчивши величезну кількість технік, я для себе зрозуміла, що саме тайський масаж — король усіх масажів. У Таїланді цей вид терапії є ліками від усіх хвороб. Там це частина культури, і у тайців це обов’язковий ритуал хоча б раз на тиждень.

 Які перепони у відкритті нового бізнесу?

Почати треба з того, що це інша культура, віра, менталітет та цінності. Ця нація сповідує буддизм та його повільний ритм життя відбивається у роботі. Для тайців основний цей стан душі «тут і зараз». І якщо вони зазнають дискомфорту, то ніякі вмовляння, вимоги, зобов’язання не змусять їх перебувати тут.

Другий фактор — закони, що повинні виконувати всі роботодавці, які оформлюють іноземців на роботу. Цей процес, від моменту, коли ти знайшов масажиста, до того, як він приїде в Україну, до війни займав 3-4 місяці. А зараз до 6 місяців.

— Як вдалося підтримувати та розвивати бізнес навіть після початку повномасштабного вторгнення?

Пам’ятаєте, як перші місяці війни ми всі хотіли обіймати один одного? Клієнти почали дзвонити з проханням про масаж. Таких дзвінків з кожним днем ставало дедалі більше. Ми зрозуміли, що масаж зараз це не просто релакс та відпочинок, це насамперед турбота про ментальне здоров’я людини. Я ризикнула відкрити салон на Лютеранській у червні минулого року. У серпні ми відкрили вже другий на Рейтарській. До нас повернулися найсміливіші тайські майстри. І ми вирішили продовжувати будувати салон на Подолі. Не можна було залишити справу, яку ми вже розпочали.

— Як зважилися відкрити третій салон тайського масажу під час війни?

Мріяти про третій салон я почала ще до початку Covid-19. І в осені 2021 року це стало реальністю. Ми почали зводити салон нашої мрії. Відкриття планувалося символічно на Тайський Новий рік 13 квітня 2023 року. Але війна зруйнувала наші плани, наше життя та наші мрії. До початку війни ми мали 80% готовності. Усе зупинилося. Але команда вклалася і ми змогли відкритися.

— Які якості треба мати, щоб стати власницею бізнесу в Україні та побудувати успішний бізнес?

Для власника будь-якого бізнесу дуже важливо горіти своєю справою, любити її. Потрібно розуміти, що будь-яке підприємство відкривається з метою отримання прибутку. У бьюті-індустрії я часто спостерігаю, як дівчата відкривають салони краси чи СПА на гроші інвестора та вважають, що це вже успіх. Але насправді це лише початок. Відкрити бізнес це не складно, а от утримати і зробити його успішним на довгі роки — це величезна щоденна праця.

— Які є способи швидко відновити гармонію душі та тіла — особливо у сьогоднішніх умовах?

Якщо ви втомилися або відчуваєте стрес, краще поїхати у відпустку на тиждень. Якщо немає часу, дуже ефективно провести вихідні в заміському СПА. Ну, а якщо на це немає часу або коштів, то ми рекомендуємо ROYAL THAI SPA. У нас можна відновитись за 1,5, 2 чи 3 години. Ми знаємо, як знайти підхід до кожного клієнта.

— Що треба знати клієнту перш ніж прийти до ROYAL THAI SPA?

Якщо ви ніколи не були на тайському масажі, ми пропонуємо почати знайомство з процедурою Сабай-Сабай. Це масаж, який поєднує в собі дві техніки тайського традиційного масажу та арома релакс масажу.

Але якщо у вас є більше часу та коштів, то обов’язково спробуйте комплекс масажів “Royal Thai”, це 2,5 години неповторних відчуттів. Тут поєднуються традиційний тайський масаж, арома масаж та 30 хвилин масажу гарячими трав’яними мішечками.

Салон ROYAL THAI SPA

Адреса: вул. Почайнинська 52

вул. Лютеранська, 10а (метро Хрещатик)

вул. Рейтарська 41

Телефон: +380 (96) 988 88 78

+380 (44) 334 42 20

Читайте також

MONATIK створив колекцію теплого одягу з відомим українським брендом

MONATIK створив колекцію теплого одягу з відомим українським брендом

Єва Лонгорія показала обличчя без макіяжу: «Ви не впізнаєте мене без вій та мейкапу»

Єва Лонгорія показала обличчя без макіяжу: «Ви не впізнаєте мене без вій та мейкапу»

новорічний адвент-календар
Попередній матеріал

Вау-подарунок для поціновувачів пива: новорічний адвент-календар з найкращими бельгійськими брендами

секс-шоп
Наступний матеріал

Мистецтво спокуси: шлях до серця чоловіка

Новини партнерів