Повсякденний шик: український бренд модних кімоно, які варто додати до свого гардероба вже зараз

AKIMOTA
Уміння майстерно поєднувати традиційні елементи і сучасні тенденції — це також свого роду мистцетво. Саме на ньому знається власниця швейного підприємства «Ваш стиль» Валерія Шуманська.

З моменту заснування бізнесу у 2016 році ураїнська підприємиця привернула увагу багатьох дизайнерів, які обирають її виробництво для створення своїх колекцій. Так, крок за кроком, швейне підприємство «Ваш стиль» стало важливим пазлом модної індустрії країни завдяки високоякісними виробами та уважному підходу до деталей.

Технічні особливості виробництва вражають своїм масштабом і сучасністю. Підприємство обладнане передовою швейною технікою і використовує інноваційні підходи для досягнення найвищої якості продукції. Від ідеї до кінцевого виробу кожний етап процесу ретельно контролюється і проходить сувору перевірку. Як результат — створюється одяг, що відповідає високим стандартам індустрії.

Кожна колекція, створена на теренах підприємства «Ваш стиль», має свою унікальність і стиль. Робота над одягом — повсякденним або вечірнім — відбувається натхненно і творчо, з постійним прагненням до інновацій та експериментів.

Валерія Шуманська не лише підтримує український бізнес завдяки потужному виробництву, вона й сама створила успішний бренд дизайнерських кімоно AKIMOTA. У 2021 році бізнесвумен представила дебютну колекцію, яка зачарувала багатьох модних поціновувачів.

Особливим у бренду AKIMOTA є те, що кожне кімоно в колекції — це справжній витвір мистецтва. У них поєднується ексклюзивна італійська тканина, бездоганний крій і, що важливо, прискіпливість до деталей. Валерія Шуманська приділяє особливу увагу кожному шву, щоб забезпечити синергію стилю та комфорту. Кожне кімоно створюється з величезною відданістю і турботою про тих, хто носитиме цей вишуканий одяг.

Читайте також

«Я без тебе – як синій без жовтого»: Катерина Осадча випустила колекцію одягу спільно з One by One

«Я без тебе – як синій без жовтого»: Катерина Осадча випустила колекцію одягу спільно з One by One

10 порад жінкам, які хочуть стати бізнес-лідерками

10 порад жінкам, які хочуть стати бізнес-лідерками

Презентація, подарунки та живе спілкування: як пройшов четвертий Circadia Day в Києві.
Попередній матеріал

Справжні смарагди: б’юті-новинки від американського бренду Circadia презентовано Україні

Ліндсі Логан
Наступний матеріал

Ліндсі Логан після пологів знялась у рекламі люксових «кроксів» за $450

Новини партнерів