«Це вже перебір»: Ектора Хіменеса-Браво розкритикували за нафарбовані нігті

Ектор Хіменес-Браво
Ектор Хіменес-Браво показав рецепт смачного та корисного сніданку на лаваші за 10 хвилин, однак увагу підписників привернув незвичний манікюр шеф-кухаря.

Український шеф-кухар колумбійського походження, ресторатор та суддя «МастерШеф. Професіонали»-4 на СТБ Ектор Хіменес-Браво поділився в соцмережі рецептом швидкого та корисного сніданку. «Втомились від бутербродів, каш та пластівців? Пропоную швидкий, смачний та корисний сніданок, приготувати який зможете всього за 10 хвилин», — зазначив шеф-кухар.

Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом швидкого та корисного сніданку

У коментарях до відео підписники Ектора Хіменеса-Браво звернули увагу не лише на страву, яку він готує, а й на оригінальний манікюр зіркового кулінара. «Екторе, захоплююся вами як кухарем з великої літери, але фарбувати нігті — це вже перебір!», «Нафарбовані нігті — це є тренд сезону?», «Нііііі і Єктора туди ж», «Пофарбовані нігті ну шо це за х*** вже починається камон», «Я думала, що мені здалося», «Який спалах емоцій викликав манікюр, зізнаюсь я теж зависла», «А що з нігтями? Грибок? Ну ладно Манескін, там сценічний образ. Але ви, Гектор…», — написали шанувальники шеф-кухаря.

Читайте також

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Смачніше, ніж у ресторані! Курка в кисло-солодкому соусі за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво

Десерт, від якого можна схуднути: рецепт-знахідка від Ектора Хіменеса-Браво

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram
 
 
 

Допис, поширений Ектор Хіменес-Браво (@hectorjimenezbravo)

Як приготувати сніданок на лаваші за 10 хвилин за рецептом Ектора Хіменеса-Браво

  • Інгредієнти:

• Лаваш круглий — 1 шт.;

• Тунець консервований — половина банки;

• Цибуля — 20 грамів;

• Яйця — 3 шт.;

• Шпинат — 1 пучок;

• Моцарела — 200 грамів;

• Рукола — для прикраси.

  • Спосіб приготування:

У форму для запікання викладаємо лаваш, на нього кладемо шпинат, тунець, кільця цибулі, яйця,  шматочки моцарели. Ставимо в духову шафу на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Ріжемо на порції, прикрашаємо руколою та смакуємо.

Ектор Хіменес-Браво показав, як готувати сніданок на лаваші

Читайте також

Сирники у духовці за рецептом Ектора Хіменеса-Браво. Таких ви точно не куштували!

Сирники у духовці за рецептом Ектора Хіменеса-Браво. Таких ви точно не куштували!

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Зірковий рецепт вівсянки: Олена Фроляк розкрила секрет смачного дієтичного сніданку

Фото: соцмережі

4 сироватки-концентрати, за які шкіра вам подякує
Попередній матеріал

Б’юті-знахідка: 4 сироватки-концентрати Mary Kay, за які шкіра вам подякує

Roxolana
Наступний матеріал

Від тенісного корту до вуличних трендів: Roxolana стала обличчям нової кампанії Marc O'Polo Denim

Новини партнерів